NYHET: Abonnement på Trines Treningsglede online styrketrening

#egenreklame

Nå kan du bli medlem i «Trines Treningsglede online styrketrening» og trene med meg så lenge du vil, året rundt! Dette er et fint alternativ til å være medlem på et treningsstudio. Du trener hvor du vil akkurat når det passer for deg med meg som instruktør.

Hvis du følger mine instruksjoner og utfører øvelsene med god teknikk og med tunge nok vekter vil du garantert bli sterkere. Mange blir overrasket over hvor sliten og støl de blir etter treningen hjemme. Treningen fungerer! Vi blir sterkere og holder oss sterke – sammen. Gjennomfører du over tid vil du også få bedre holdning og balanse, samt økt forbrenning.

Er du nybakt mamma eller føler at du aldri fikk trent opp kjerne- og magemusklene etter fødsel passer mammatrening kanskje bedre. Les om Trines Treningsglede online mammatrening her

Med mitt konsept slipper du å dra ut på kvelden for å trene. Du trener hjemme i din egen stue, eller hvor det måtte passe. Det er tidseffektivt i en travel hverdag. Du slipper kø ved apparatene og å trene med andre på et treningsstudio de dagene hvor du egentlig har mest lyst til å trene for deg selv.

Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du trener styrke for hele kroppen. Det er livesendinger to ganger i uken, men du trener akkurat når du vil. I enkelte perioder som f.eks. ferier vil det ikke være livesendinger, men da kan du velge blant et stort antall lagrede styrkeøkter. Bli med da vel!

En av de store fordelene med min online trening er at du kan «ta meg med» på hytta, på ferier og ellers når du er bortreist. Her er et eksempel fra en av mine faste deltakere:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *