Nå er det offisielt slutt

Etter en lang periode hvor det har føltes riktig, snur det nå sakte men sikkert. Det er ikke lenger det samme behovet. Noe som ble helt prekært og på en måte kjært blir sakte men sikkert unødvendig og kanskje til og med ikke riktig for meg nå.

Denne fantastiske helgen i Rondane, med en god venninne og med gode turer tre dager på rad inkludert en lengre topptur – blir et herlig vendepunkt!

Heldigvis! Valget jeg tok var påtrengende og innebar samtidig en slags sorg. Jeg måtte gi slipp på noe jeg elsker. Men nå er det offisielt slutt og jeg får det tilbake. Fantastisk – livet går opp ned. Det skal det. Jeg hadde bare aldri trodd at denne delen av livet skulle gå ned – på denne måten.

Men det har vært fint og, ikke minst har det kommet viktige, gode ting ut av det. Gjenopprettet balanse, stigende helse og en mental prosess som gjør det enklere å skape seg en levedyktig hverdag videre.

To måneder uten har gått nå. Jeg er stolt som tok beslutningen og som har gjennomført 100 prosent. Det har vært vanskelig for meg!

Nå er treningspausen offisielt slutt! Fordi jeg har gitt det tid og alt peker riktig vei over tid. I morgen skal jeg tilbake til det jeg elsker, gradvis og det blir nødvendigvis tungt i starten, men jeg er så glad nå.

Jeg lar høre fra meg!

Ønsker deg en fin siste søndag denne sommeren 🙂 Vi er på vei hjem fra Rondvassbu og Rondane nå…

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *