Appelsin med sjokolade og pistasj

Da var det fredag og endelig helg. Ikke for det – uken har vært veldig fin med oppstart av treningsgrupper, opptrapping av eget aktivitetsnivå og spennende samtaler i jobbsammenheng. Men nå kan helgen komme og fritid nytes.

Som jeg har gledet meg til akkurat denne fredagen. Jeg er på toget på vei til Rondane akkurat nå og lar høre fra meg på Instagram gjennom helgen: @trinestreningsglede

Miksen av frisk frukt, sjokolade og nøtter er jo en sikker vinner det.  Til deg anbefaler jeg dagens «lille, søte» i sofaen i kveld og advarer om farlig god og litt sunnere snacks! Nam var det.


Appelsinskiver med smeltet pistasjsjokolade og hakkete pistasjenøtter

Til 2 porsjoner:

  • 2 appelsiner
  • Ca 1/2 Premium mørsk sjokolade med pistasj
  • 2 ss pistasjnøtter

Slik gjør du det:

  • Skrell appelsinene og fjern alt det hvite.
  • Skjær appelsinene i tynne skiver eller del opp i båter.
  • Legg skivene pent etter hverandre på et fat, gjerne to og to som på bildet.
  • Smelt sjokolade på svak varme og hell over appelsinskivene der de møtes (slik at alle båtene får en sjokoladehette).
  • Hakk nøttene og strø over før sjokoladen smelter.
  • Server som en fruktkake 🙂

Med det ønsker jeg deg en digg kveld!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *