Nytt fjelleventyr i vente


Når sommer møter høst må en være i fjellet, sier nå jeg. Fredag om en uke sitter jeg og en av mine nærmeste på toget, tenke seg til. Det er som en drøm. En helg bare venninnen min og jeg i Rondane. Det skal bli så luksus!

Fjelleventyrets base blir på Rondvassbu turistforeningshytte – fordi den er lett å nå og omringet av spektakulær natur og fine fotturer. Frode og jeg startet vår seks dagers bryllupsreise i Rondane der, så jeg vet litt hva jeg går til (bildene i dette innlegget er fra den turen!). Venninnen min fikk dette oppholdet av meg i 40-års presang, har ikke vært i Rondane før og skal oppleve noe nytt. Sammen med meg. Heldiggrisen meg 🙂

Ingen ting slår bryllupsreise. Men. Jentettur, jenteminner og jentebilder i Rondane blir fantastisk!

Når vi etter cirka 3,5 time går av toget i Otta, tar vi buss eller taxi til parkeringen på Spranget, og derfra går vi ca 6 km på grusveis inn til Rondvassbu (ca. 1,5 t).

Veldig enkelt å komme seg til denne hytta, også for barnefamilier, da man for eksempel sykler lett inn der på flat grusvei på en halvtimes tid. Barnevennlig er det også, både hytta og enkelte turer.

Når vi kommer opp fredag ettermiddag og drar hjem med et ettermiddagstog søndag får vi muligheten til to fine fjellturer, en lørdag og en søndag. Vi har ikke bestemt oss på forhånd hvilke turer det blir, men fra Rondvassbu finnes det alt fra enkle, barnevennlige turer langs T-merkede stier til krevende toppturer til 10 topper over 2000-meter, så vi skal nok finne noe for oss.

Mulige turer for to venninner som skal skravle og nyte fjellet er;

Vi har forhåndsbestilt følgende: 

  • Dobbeltrom
  • Middag fredag og lørdag
  • Frokost lørdag og søndag
  • Matpakke lørdag og søndag
  • Mulig tur i ute-stampen 🙂

Gleder meg vilt til kvalitetstid med og feiring av Sissel, storslått natur, kortreistmat, fjellstue, begynnende høstluft og flotte turer.

Jeg vet det blir et bra gjensyn å komme dit 🙂

Trine 🙂

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og på Instagram for mer inspirasjon!

Treningsgruppene mine starter opp denne og neste uke – PÅMELDING ER NÅ!!! Les mer om mine treningsgrupper/kurs HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *