Bli med å komme i form med en gå- eller joggegruppe – MELD DEG PÅ NÅ!!!

#egenreklame

TIRSDAG 22. AUGUST STARTER NYE UTEGRUPPER I OSLO VEST/BÆRUM – BLI MED!

Kom i gang og tren opp kondisjonen ved og gå eller jogge i et hyggelig og motiverende fellesskap. Jeg har satt opp tre ulike gå- og joggegrupper som alle starter ved parkeringen ved Bogstad badeplass – Bærumsnært og i Oslo vest. Alle gruppene er tirsdag kveld og prisen for 8 uker er 1.450 kroner.

Mitt 6 ukers online styrketrening for alle i hele landet startet denne uken!!! Les om online-treningen HER. Etternølere kan sende meg mail med påmelding NÅ i mail til trine@trinestreningsglede.no

Mine treninger kjennetegnes ved fokus på treningsglede, lavterskel, mestring, gradvis opptrapping og målrettethet for å oppnå effekt og fremgang.

Jeg skal gi deg et vennlig push så du strekker deg mer enn du ville klart alene.

Les mer under bildet om de ulike gruppene og finn ut hvilken gruppe som passer best for deg. MELD DEG PÅ ved å sende meg en mail til trine@trinestreningsglede.no NÅ!

GÅGRUPPE med oppstart tirsdag 22. august kl 20.00:

I fellesskap og med meg som trener går vi målrettet i variert terreng i marka i 50 minutter for å bedre kondisjonen og innarbeide regelmessige treningsvaner. Gågruppen passer for alle som vil gå seg i bedre form, som er vant til å gå turer allerede og som ønsker fremgang og bedre effekt av tiden som legges ned i gåing. Pris for 8 ganger 1.450 kr.

MELD DEG PÅ ved å sende meg en mail til trine@trinestreningsglede.no

LES MER om gågruppen HER

JOGGEGRUPPE 1 FOR NYBEGYNNERE med oppstart tirsdag 22.august kl 18:

I fellesskap trener vi målrettet i 8 uker med 50 minutters økter hvor vi veksler mellom å gå og jogge i variert terreng i marka. Målet er å innarbeide regelmessige treningsvaner uansett vær og bedre kondisjonen. Ved å bli vant til å legge inn perioder med jogging øker du intensiteten i øktene dine og kommer dermed i bedre form. Kanskje finner du løpegleden og ønsker å bli med videre på JOGGEGRUPPE 2 FOR NYBEGYNNERE (les under) og løfte formen ytterligere. Joggegruppe 1 passer for deg som går fra før, som er uvant eller urutinert med jogging som treningsform og som ønsker å prøve jogging for å øke effektene på turene og kanskje finne løpegleden. Pris for 8 ganger 1.450 kr.

MELD DEG PÅ ved å sende meg en mail til trine@trinestreningsglede.no

LES MER om joggegruppe 1 HER

JOGGEGRUPPE 2 FOR NYBEGYNNERE med oppstart tirsdag 22.august kl 19:

I fellesskap trener vi målrettet i 8 uker med 50 minutters varierte økter hvor vi blant annet trener intervall og stadig utvider andelen med jogging. Målet er å innarbeide regelmessige joggevaner uansett vær og få bedre kondisjon og løpeform. Ved å jogge stadig mer øker du både intensiteten og utholdenheten i øktene dine. Joggegruppe 2 passer for deg som er noe vant med aktivitet og jogging som treningsform, som ønsker å innarbeide faste joggevaner samt bedre kondisjonen ved å jogge. Pris for 8 ganger 1.450 kr.

MELD DEG PÅ ved å sende meg en mail til trine@trinestreningsglede.no

LES MER om joggegruppe 2 HER

Om noe av dette hørtes spennende ut for deg, så ikke nøl med å ta kontakt. Om du er interessert i å komme i form ved hjelp av mine opplegg og min smittende treningsglede, så har du sjansen nå! Om du trenger et spark bak og noen som forteller deg hvordan du skal gå frem, så benytt meg!

Ikke vent – bare tast i vei og send en meg mail! Og ta gjerne med en venninne 🙂

Håper å høre fra deg ?

Hilsen Trine

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og på Instagram for mer inspirasjon!

Sjekk ut mine kondisjonsgrupper/kurs HER

2 kommentarer

 1. Solveig Asdahl

  Skulle gjerne vært med men kan ikke alle tirsdager….

  1. Trines Treningsglede

   Hei Solveig, det kan vi finne ut av. Send meg en mail straks: trine@trinestreningsglede.no! 🙂
   Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *