KOM I FORM med min online styrketrening – PÅMELDING NÅ!

#egenreklame

MANDAG 14.august starter ny 6 UKERS ONLINE STYRKETRENING MED TRINES TRENINGSGLEDE I LUKKET FACEBOOK-GRUPPE  – BLI MED OG MELD DEG PÅ NÅ!!!

Tren deg sterkere i høst – med drahjelp fra meg og i et motiverende fellesskap.

Dette er det fjerde kurset jeg har og jeg gleder meg vilt til å komme i gang igjen nå som det har vært sommer og ferie. I gruppene mine har det vært stor ståpåvilje, fremgang og treningsglede. Jeg har fått mye god respons for kurset så langt. Se gjerne hva tidligere deltakere trekker frem i innlegget HER!

Treningen passer deg enten du er nybegynner eller øvet, og uansett hvor du bor i landet (siden det foregår via Facebook!)! Se eksempel på en tidligere liveøkt jeg har hatt HER på 30 minutter!

Les om mine gå- og joggegrupper for nybegynnere i Bærum/Oslo vest som har oppstart 22.auhust i innlegget HER!

Hver mandag og onsdag i 6 uker drar jeg deg gjennom 50 minutters økter med varierte og enkle styrkeøvelser for hele kroppen. Jeg instruerer hjemme hos meg, og du trener hjemme i din egen stue eller der du måtte befinne deg. Øktene sendes eksklusivt for den lukkede gruppen live kl 10, men du trener akkurat når det passer for deg. Sendingene lagres i feeden din og kan dermed også brukes flere enn en gang om du ønsker mer ut av kurset. Du har tilgang til Facebook-gruppen hvor øktene blir liggende i 7 uker totalt!

Prisen for alt (12 økter/6 uker) er 1.150 kroner. Påmelding skjer fra nå ved å sende en mail til trine@trinestreningsglede.no – med informasjon om fullt navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Foruten Facebook-tilgang trenger du som deltaker kun fylte vannflasker og/eller håndvekter. I starten kan fylte vannflasker være nok, mens etter en tid og ettersom du blir sterkere trenger du tyngre motstand/vekter.

Jeg anbefaler håndvekter fra www.sportsmaster.no, som er blant de rimeligste på markedet og veldig gode.

Håper du blir med og ikke går glipp av denne gode muligheten til å komme i form. Sammen drar vi i gang gode styrketreningsvaner og blir sterkere!

LES ALLE DETALJER OM TRENINGSTILBUDET I INNLEGGET HER!

Er du i tvil eller har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt (trine@trinestreningsglede.no eller på tlf 91675470), vi finner ut av det!

Håper og høre fra deg 🙂
Sporty hilsen Trine, personlig trener og gruppetrener

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og på Instagram for mer inspirasjon!

Sjekk ut mine kondisjonsgrupper/kurs HER

8 kommentarer

 1. Jeg ønsker å melde meg på kurset som starter 14.august

  1. Trines Treningsglede

   Hei Guri, så hyggelig. DU er påmeldt og har fått mail 🙂 God trening! Gleder meg!

 2. Jeg vil melde meg på trening oneline.
  Mobil nr : 98829737

  1. Trines Treningsglede

   Så hyggelig, du har mail 🙂 Velkommen! Hører far deg på mail.

 3. Anita Nordgård

  Hei Trine! Vil melde meg på styrketrening som starter i morgen, men kan ikke være med på live da for sitter på et fly akkurat da☺️

  1. Trines Treningsglede

   Hei Anita, klar du skal med. Sender deg info på mail jeg, ok? God start når du har bakkekontakt igjen 😉 og er klar!!! Trine

 4. Anne Marie N. Sandtorv

  Jeg vil melde meg på styrketrening online.

  1. Trines Treningsglede

   Hei og takk for din påmelding til 6 ukers online kurs med meg 🙂 Jeg har sendt deg mail. Hører far deg på mail! Gleder meg til å få deg med! Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *