Nå logger jeg av

I dag logger jeg meg av Facebook og Instagram i en uke, og alt som skjer på bloggen i denne perioden er forhåndspubliserte tips og treningsråd fra meg. Så følg meg direkte her for oppdateringer! 🙂

Hvorfor?

Veldig enkelt! Alle trenger skikkelig ferie, også jeg. I år bevilger jeg meg en uke helt uten jobb. Sosiale medier er en betydelig del av jobben min, ikke bare privatlivet, og jeg velger for første gang å koble meg helt av fordi jeg tror det er sunt og bra, og heller ikke skadelig for bloggen/følgerene mine.

Ønsket mitt er å være frisk, opplagt og fornøyd når høsten og hverdagen er tilbake, samt å ha en ferie med familien med full tilstedeværelse.

Apropos å møte veggen, så følger jeg dermed også rådet om å ta en pause fra teknologien.

Les også: Slik skal jeg unngå å møte veggen

Da gjelder det å ta skikkelig ferie! 🙂

Men ikke glem at bloggen er full av masse godt stoff om trening, helse og livsstil som du kan bruke som sommerlektyre. Søk deg litt rundt i menyen og oppdag nye ting for deg. Dessuten vil nye blogginnlegg med styrkeveiledning rulle og gå, for deg som vil ha litt ny inspirasjon fra meg.

Så lagre bloggen i favoritter og følg med her på bloggen i uken som kommer!

Valget om å slette appene til Facebook og Instagram en uke er nokså lett nå.  Fordi å si «nei» til jobb i barnas ferie samtidig betyr å si «ja» til mye mer og viktig fritid med familien og til å få mer tid til å ta vare på meg selv og styrke meg. Jeg tror faktisk både kroppen og hodet, bloggen/jobben og privatlivet er tjent med dette. God investering med andre ord!

Et litt spennende valg er det også selvsagt, men det blir først og fremst bra 🙂 Jeg håper og tror ikke jeg mister deg som følger av den grunn. Jeg kommer jo tilbake. Trolig sterkere også!

Kanskje du også har en digital detox – hva vet jeg? 🙂

Hverdagen kommer fort tilbake, og jeg elsker den. Har allerede små øyeblikk hvor jeg drømmer om høsten, og ser definitivt frem til å komme tilbake for fullt. Men nå skal jeg nyte en følelse og type fritid jeg ikke har hatt på lenge, i Danmark – hvor jeg ikke har vært siden jeg var barn. Som jeg gleder meg til å reise, kose meg med de rundt og gå turer hver eneste dag på nye «stier».

Ha en fin uke dere, god trening og så høres vi etter hvert!

Trines Treningsglede kommer desverre ikke til å svare på mail, meldinger eller andre henvendelser heller denne uken, da jeg ikke har noen vikar, hi hi. Påmeldinger til høstens kurs vil bli håndtert straks jeg er tilbake på jobb. Les om høstens treningskurs her!

Fortsatt god sommer!

Stor klem Trine (som kommer til å savne dere!)

LES OGSÅ:

Styrkeprogram – oversikt

Kondisjonsprogram – oversikt

Styrkeøvelser med veiledning – full oversikt

Ha en sprek og sommerlig dag

Trine 😊

Jeg er tilstede igjen både her, på Facebook og Instagram igjen i august.

Sjekk ut mine treningsgrupper/kurs HER

1 kommentar

  1. Inger Johanne B Viken

    God ferie og fortsatt god sommer. Det er et lurt valg du tar. Dessuten har jo resten av oss ferie og bør være opptatt av andre ting enn sosiale medier.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *