Kom i form til skolestart – start mandag!

Bang – etter den late sommerferien kommer hektiske dager og mørkere tider. Hverdagen kjennes tyngre. Det er jo da vi trenger virkelig styrke, utholdenhet og energi! Det er jo høsten vi egentlig bør komme i form til, hvis vi skal velge ut en årstid.

Skolestart er vendepunktet – starten på høsten 2017.  8 uker fra i dag. Så la meg få inspirere deg til noe nytt! Begynn med et av mine 8 ukers kondisjonsprogram på mandag og kom i mål til skolestart og den krevende og hektiske høsten. Du slår du to fluer i ett smekk. Du får en aktiv og sprek sommer, og du er i knallform når høsten plutselig banker på døren.

Å knyte på seg joggesko og gå eller jogge passer seg ypperlig på ferie. Raske turer og joggeturer passer hvor enn du er, og gjør til og med at du ser og opplever mer! I alle programmene mine er det en gradvis progresjon, så det handler bare om å velge riktig for deg og dermed får en god start og fortsettelse. Det er tre økter per uke, men om du synes dette mye i ferietiden, hva med å nøye deg med to? Eventuelt en? Det er mye bedre enn ingen ting.

Tar du utfordringen? I ferietiden får man kanskje ikke jogget med venner eller grupper som man pleier, men jeg har åpnet en lukket Facebook-gruppe hvor du kan dele treningen med andre som også skal følge 8 ukersprogrammene. Startskuddet går mandag – med ett av programmene under. MELD DEG INN I GRUPPEN HER!

I Facebook-gruppen kan alle dele opplevelser, skryte av egen innsats og heie på hverandre – gjennom ferien, fra overalt i verden og helt fram til skolestart. Få gjerne med deg venner som du liker å trene sammen med også, så kan dere følge hverandre og heie fra ett feriested til et annet gjennom gruppen.

HER ER PROGRAMMENE – VELG DET SOM PASSER FOR DEG!

8 ukers gåprogram del 1

8 ukers gåprogram del 2 

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 1

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 2

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 3

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 1 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 2 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 3 

Masse lykke til 🙂 Å la høre fra deg da!

Jeg ønsker deg en sprek sommer og sterk høst!

Hilsen Trine 😊

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og Instagram for mer inspirasjon

Sjekk ut mine treningsgrupper/kurs HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *