Status på Trines #prosjekt2017

På tide med en liten update om hvordan #prosjekt2017 går for meg. I snart to måneder har jeg prøvd å gjøre som venninne og bloggkollega Jannorama har inspirert meg til –  nemlig å «ta Trine tilbake». Det handler om å gjør noe nytt, som egentlig er gammelt, og også om å bli mer hel som mamma.

Du kan lese om kickstarten min på prosjektet HER!

Janne tar utfordringen seriøst selv og er en super rollemodell. Etter en periode med full fokus på å være en god mamma tar hun «Janne tilbake» og gjør endringer for å få det bedre. Og hun klarer det – superinspirerende! Trening er en del av hennes #prosjekt2017 og nå trener hun frem mot KK-mila. Hun opptreningen og hele sitt prosjekt på bloggen sin. Janne skriver utrolig godt – så jeg oppfordrer deg til å lese!

Sjekk bloggen hennes her!

Men hvordan går det med meg og mitt #prosjekt2017 – ikke minst oppi sykdom og atter sykdom? Og var det litt for tidlig – knappe tre år etter siste fødsel?

Hva var det jeg ville ha en endring på? Gjøre noe med? Tenke nytt om?

Her er et bilde av meg fra før jeg fikk barn. Frisk og ante fred og ingen fare, hi hi.

Jeg hadde ingen klar formening om hvor mye jeg ønsket å innarbeide når i 2017, men visste om en rekke ting som ikke skjedde så ofte lengre og som jeg savnet og ønsket mer av igjen. Punktene hver for seg er kanskje uviktig, men til sammen betyr de faktisk en del.

Sånn som…

 1. Smøre tørr kropp med body lotion og sprukne føtter med fotkremen.
 2. Normalisere antall turer i dusjen.
 3. Å fortsette og passe på kjærestetiden.
 4. Lage mer mat generelt og oftere fra bunn.
 5. Barbere leggene oftere.
 6. Ta seg tid til å ta sunne valg i matveien når livet er hektisk.
 7. Stelle neglene oftere.
 8. Å sette på musikk hjemme.
 9. Ta en kald pils når jeg får lyst.
 10. Legge seg flat på en solseng.
 11. Lese en avis eller fordype seg i en bok.
 12. Sminke meg daglig.
 13. Droppe amme-pysjen.

13 ting er ikke småtteri. Hvordan gikk de første to månedene? Tålelig greit. Ikke noe å slenge i bordet med akkurat, men ei heller håpløst.

 • Noen ting er blitt en fast del av meg allerede, slik som dusje og sminke meg daglig, barbere leggene straks det trengs, lese mer nettaviser, sette på musikk daglig, droppe amme-pysjen og ta seg tid til sunne matvalg på travle dager. Deilig! 
 • En del ting har jeg klart å gjøre kanskje en eller noen ganger til nå, slik som å ta initiativ til kjærestekveld, smøre føttene med krem, lage mer mat (fra bunn) og stelle neglene mer jevnlig. Bra nok så langt!  
 • Andre ting har jeg ikke klart å begynne med i det hele tatt sånn som å bruke body lotion, «ta en kald pils» her og der, legge seg flat på solseng samt å fordype seg i aviser, blader og bøker. Synd men sant! 
Bilde fra nå – på bedringens vei og godt i gang med #prosjekt2017

Å få til alt de første to månedene var ikke målet. Jeg visste jo at så mange endringer vil ta tid og livet med barn fortsatt ville gjøre ting uforutsigbart. Sånn er det og skal det være. Barna kommer først. Mitt liv skal handle om dem. I tillegg har jeg vært mer syk enn frisk disse månedene og har selvsagt ikke gått rundt toppstelt, i et hus som lukter av mat som har putret i timesvis eller ligget på en solseng med feber og hodepine.

Det er når alt nevnt over er fraværende, og hvis jeg ikke ser familie og venner at jeg får følelsen av å miste meg selv. Så det føles mye bedre allerede å ha tatt tak i noe og fått mer bevissthet rundt hvem jeg var før, hva jeg trivdes med og likte. Hva som gjorde at jeg følte meg vel – og meg. Jeg er på vei tilbake jeg og er fornøyd med det.

Hva med deg? Noe du savner? Noen vaner? En følelse? Har du noen grep du vil du ta? Vi har vel alle kanskje noe ved oss som vi føler vi har mistet?

La deg gjerne inspirere av Jannorama. Følg prosjektet hennes på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Og ønsk meg gjerne lykke til videre med mitt #prosjekt2017.

Treningen er jeg i gang med å trappe forsiktig opp nok en gang. Og det går fint. Skal ha utegruppene mine i kveld og styrkegruppen min online i morgen – for siste gang før sommerferie og sommertrening.

1. juli starter mitt online sommertreningstibud – som passer for deg som vil trene og holde i gang i ferien. Du kan følge treningsvideoer med meg og trene hvor som helst i verden! PÅMELDING og spørsmål til meg nå: trine@trinestreningsglede.n   LES MER OM TRENINGEN HER

God tirsdag fine dere!

Trine 🙂

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *