Bli med å holde formen i sommer – SISTE SJANSE FOR PÅMELDING NÅ!!!

I hele sommer kan du trene styrke hvor som helst etter instruksjon og motivasjon fra meg i lukket Facebook-gruppe, og slik enklere holde deg i gang. Online-tilbudet starter opp om få dager, på lørdag 1.juli, og varer til 13.august. SISTE SJANSE FOR PÅMELDING ER NÅ!!

Prisen for 6-ukers sommertrening er kr 850. MELD DEG PÅ… via mail til trine@trinestreningsglede.no NÅ…!

Treningen passer for alle i hele landet – både trente og utrente – og til ferieplaner i hele verden! Du kan trene der du er – alt skjer via Facebook og treningen krever ikke utstyr. Likevel får du styrkeøkter med håndvekter og strikk dersom det skulle passe.

Du kan bruke sommertreningen til å komme i gang eller holde i gang! Du bestemmer hvor ofte du trener, og velger de treningsvideoene som passer best for deg der du er. Du tilpasser motstanden med vekter og/eller valg av øvelser. Det er fullt mulig å få progresjon i løpet av sommeren, ved at du velger tyngre vekter, strammeres trikk, tyngre varianter av øvelser og videoer med høyere nivå.

Jeg gjør det enkelt, motiverende og fleksibelt for deg – slik at du kan feriere og holde deg i form der du er! Akkurat som jeg gjør. Å komme hjem fra ferie med overskudd og møte høsten sterkere er det beste jeg vet.

I den lukkede Facebook-gruppen får du tilgang til 8 gode treningsvideoer med meg som instruktør – som du kan benytte fritt og så mange ganger du vil i disse ukene. Treningsvideoene varierer mht både varighet, øvelser og utstyr, noe som gjør treningen meget gjennomførbar. Det trengs om sommeren og i ferietiden!

Jeg anbefaler to helkroppsøkter i uken, men husk at alt hjelper. Har du liten tid, så følger du en av de korte videoene, har du bedre tid så tar du en av de lange. Du får også noe midt i mellom.

Disse øktene får du som deltaker:

 • 3 helkroppsøkter på cirka 50 minutter
 • 1 ren 0verkroppsøkt på cirka 30 minutter
 • 1 ren underkroppsøkt på cirka 30 minutter
 • 3 mage- og ryggøkter i 3 ulike nivåer – hver på cirka 20 minutter

Treningsøktene du kan velge mellom er altså både med og uten utstyr. Utstyret er enkelt – håndvekter eller strikk. Strikk er perfekt på reise, tar ikke noe plass i kofferten. Håndvekter gir ubegrenset motstand og velges når du har mulighet! Økter uten utstyr har ingen begrensninger og kan gjøres hvor som helst når som helst. I ferien må man ha et opplegg som passer i hele verden – der du er! 

Med dette treningstilbudet og med meg som motiverer deg gjennom øktene skal altså sommertreningen være sikret!

For deg som ikke kjenner meg som trener – jeg vektlegger god instruksjon, effektiv trening, kvalitet og treningsglede. I den lukkede Facebook-gruppen har deltakerne mulighet til å dele treningsopplevelser og erfaringer med de andre – og kan slik også backe, heie på og dra hverandre 🙂 I et slags fellesskap – der alle har mål om å holde treningen i gang i ferietiden – vedlikeholder eller øker dere formen.

Hiv deg med nå – send meg en mail til trine@trinestreningsglede.no!

14.august starter jeg opp ordinær online styrketreningsgruppe igjen – med livesendinger og motivasjonshjelp – hvor vi trener mer «sammen» igjen! Bli gjerne med da, påmelding skjer i begynnelsen av august.

Jeg er kjempeglad for å ha funnet et tilbud til dere som har etterspurt trening med meg i sommer, og til alle som vil holde i gang og ta vare på kroppen sin. Dette har jeg tro på, og jeg kommer til å bruke det selv også, både på hytte ved sjøen, på fjellet og i Danmark. Håper dette løser treningsgåten for mange og at dere blir med. Under følger mer informasjon om opplegget.

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb, personlig trener og gruppetrener

♥ ♥  ♥ 

Hvem passer Trines Treningsglede online styrketrening for? Den som..

 • trenger veiledning i styrketrening
 • kan ønske motivasjonshjelp og støtte underveis
 • vil vedlikeholde eller øke styrken i sommerferien
 • må ha muligheten til å trene hvor som helst
 • ønsker trygg og effektivt trening
 • kan ha glede av et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng

Mer om Trines Treningsgledes online styrketrening:

 • Pris for 7 ukers sommertrening med fri tilgang til 8 økter er xxx kr.
 • Instruksjonen foregår i videoformat i lukket Facebook-gruppe. Du velger når og hvilken treningsvideo, og hvor mange du tar. Husk en hviledag.
 • Du trener ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC. Du bestemmer tidspunktet!
 • Kyndig veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Et fellesskap i et lukket online-miljø hvor man kan heie hverandre frem.

Vanligvis, når det ikke er ferietid har jeg 5 ukers online styrketreningsgrupper i lukkete Facebook-grupper der jeg instruerer to helkroppsøter i uken via livesendinger. Oppstart av ordinære kurs er mandag 21.august. PS. Jeg har også gågruppe og joggegruppe for nybegynnere ute i området Bærum/Oslo vest etter sommeren. Ta kontakt om du har spørsmål eller vil sikre deg plass allerede; trine@trinestreningsglede.no

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

 

2 kommentarer

 1. Hei
  Hva er prisen for online trening ?

  1. Trines Treningsglede

   Hei, 850 kr. Ellers står alt i innlegget! Spør hvis det er noe mer. Og meld deg på snarest for å få vært med fra start lørdag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *