10 tips for en stolt sommerkvinne

Du kommer ikke særlig langt med en strøken kropp hvis veien dit har gjort deg helt ensporet og vært så tøff og trist at du blekner, slukner og lider. Sjarm slår knock-out på en strøken kropp! Så la sommeren og strandlivet handle om hele deg. Vis hvem du er, gjør deg stoltere og elsk hele sommeren med den du er.

Her er ti tips som kan hjelpe deg til rette deg opp og blåse feriefolket av banen 🙂

  1. Sett ting i perspektiv. Hva annet er viktigere en SK17? Sjelen? Vennskap? Hygge? Helse? Aktivitet? Opplevelser? Fokuser på gode ting i livet – løft blikket og få med deg sommeren.
  2. Lev på «den gyldne middelvei». Kos deg med god samvittighet innimellom. Når du koser deg smitter det. Innse først som sist at det er minimalt du oppnår ved å sprengtrene og sulte deg de neste ukene. Ekstreme atferdsendringer varer sjeldent og du havner tilbake der du var, eller lenger bak.
  3. Vis verden at du kan gå kledd i akkurat det du liker. Det er hvordan du bærer klærne som teller mest. Vær stolt over at drømmeplagget er ditt og at du kan pynte deg med hva du vil, som alle andre.
  4. Fremhev andre sider av deg enn det utseendemessige. Vis verden ting du kan, interesserer deg for, mener, engasjerer deg i og har erfaring med. Du kommer til å stråle!
  5. Bruk dine karakteristiske trekk. Stemmen din, øynene og blikket ditt og tørr å bruke sjarmen din. Det vil gjøre noe med utstrålingen din.
  6. Bær deg selv stolt, både med og «uten» klær. Rett deg opp. Få hoftepartiet under deg. Trekk magen lett inn og skuldrene bakover og ned i ryggen, så brystet peker lett frem. Løft haken og åpne blikket ditt. Holdningen din i tillegg til utstråling og kroppsspråk har mye å si for hvordan man fremstår og hva slags inntrykk man gir andre, skal vi tro kommunikasjonsekspertene.
  7. Smil og vær fornøyd. Når du smiler så smiler verden faktisk tilbake. Folk smiler sjeldent til en person på grunn av den perfekte kroppen.
  8. Ikke drep din egen utstråling. Pin deg derfor ikke gjennom urealistiske målsettinger, strenge regimer, dårlig samvittighet og annet som gir deg vonde dager og følelser. Du blir kanskje bare trist, innesluttet og lutrygget. Det vil synes på deg.
  9. Vær glad i deg selv og behandle deg selv med respekt og kjærlighet slik du gjør med andre. Du av alle vet hva du liker.
  10. Tenk på det positive med badesesongen. Kjenn på hvor deilig det er å kle seg i litt mindre klær nå. Nyt alt rundt deg. Sommertegn. Været. Varmen. Vannet. De fine menneskene rundt deg.

Da har vi alle litt å forbedre oss på tenker jeg. Vi har bare en forsommer og en sommer i år – nyt og grip 🙂

Beste hilsen Trine

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *