Dagen treningsøkt 29.mai

God mandag fine følgere! Nye muligheter. Nå har du sjansen til å lage deg en uke med gode treningsøkter. Hva med å sette deg et delmål for uken? Som for eksempel, denne uken skal jeg trene tre ganger, eller denne uken skal jeg trene både styrke og kondisjon, eller denne uken skal jeg tøye hele kroppen minst to ganger. Kanskje sette fokuset på det du ønsker å forbedre men ikke har lykkes så godt med ennå.

Mitt mål er minst to og helst tre økter med styrketrening denne uken. To av øktene er bankers, på grunn av forpliktelsen med online-gruppen. En forpliktelse kan forresten anbefales. Den tredje økten blir på egen hånd og kun opp til meg. Så her lager jeg meg en avtale med meg selv allerede i dag for fredag, og tar plassen til det i kalenderen min.

Klokken 10 i dag er jeg i gang med ukens trening og gleder meg 🙂

Her er dagens helkropps styrkeøkt:

Slik gjør jeg det:

 • Trener hjemme i gangen med håndvekter (kan bruke fylte vannflasker) og egen kroppsvekt.
 • Øvelse 1-3 er med håndvekter.
 • Øvelse 4-6 er med egen kroppsvekt på matte.
 • Antall serier av hver øvelse: 3
 • Antall repetisjoner i hver serie: 10-12
 • Metode: Todel økt. Jeg kjører del 1 (øvelse 1, 2, 3 og 4) rett etter hverandre. Tar kort pause og gjentar hele serien 2 ganger så det blir 3 runder totalt. Gjør det samme med del 2 (øvelse 5-9).

Øvelsene:

 1. Splitt
 2. Stående benhev (armer rett opp)
 3. Stående foroverbøyd roing vekselvis en og en arm
 4. Stående skulderpress
 5. Push ups bredt grep
 6. Senk ben fra side til side
 7. Katten
 8. Liggende rygghev
 9. Planken

Trenger du veiledning i øvelsene? Du finner mange av de forklart med bilde og tekst i oversikten min HER!

Ønsker deg en fruktbar start på uken!

Trine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *