KOM I FORM – siste online styrketrening før sommeren – PÅMELDING NÅ!

#reklame

FOTO: Pia Codling

MANDAG 22.MAI STARTER NY 5 UKERS ONLINE STYRKETRENING MED TRINES TRENINGSGLEDE I LUKKET FACEBOOK-GRUPPE  – DET ER DET SISTE KURSET FØR SOMMERFERIEN.

BLI MED OG MELD DEG PÅ NÅ!!!

Tren deg sterkere og «tune» inn sommerformen med drahjelp fra meg og i et motiverende felleskap. Oppstart er førstkommende mandag.

I forrige runde var det med 50 damer – som har vist stor ståpåvilje, fremgang og treningsglede. Jeg har fått mye god respons for kurset så langt. Se hva tidligere deltakere trekker frem i innlegget HER!

Treningen passer deg enten du er nybegynner eller øvet! Se eksempel på en tidligere liveøkt HER på 30 minutter!

Hver mandag og onsdag i 5 uker drar jeg deg gjennom 50 minutters økter med varierte og enkle øvelser for hele kroppen. Øktene sendes eksklusivt for gruppen live kl 10, men du trener akkurat når det passer for deg. Sendingene lagres og kan dermed også brukes flere enn en gang om du ønsker mer ut av kurset. Du har tilgang til Facebook-gruppen hvor øktene blir liggende i 6 uker totalt!

Prisen for alt (10 økter/5 uker) er 950 kroner. MELD DEG PÅ NÅ! Påmelding skjer ved å sende en mail til trine@trinestreningsglede.no – med informasjon om fullt navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Som deltaker trenger du fylte vannflasker og/eller håndvekter. I starten kan fylte vannflasker være nok, mens etter en tid og ettersom du kommer i form og blir sterkere trenger du tyngre motstand/vekter.

VINN HÅNDVEKTER!! Er du rask til å MELDE DEG PÅ og blant de 30 første påmeldte, kan du bli en av 5 vinnere av et gratis manualsett fra Sportsmaster. Fritt tilsendt i valgfri vekt fra 1-8 kg! Det gjelder å være tidlig ute med å melde seg på. Jeg anbefaler to sett med håndvekter, for eksempel 2 og 5 kilo eller mer, for optimalt utbytte.

Jeg anbefaler håndvekter fra : www.sportsmaster.no. Dette er blant de rimeligste på markedet og veldig gode. Alle som skal kjøpe vekter eller annet utstyr fra Sportsmaster kan sende mail til Paul Einar Borgen på denne mailadressen: paul@sportsmaster.no for å få 8% rabatt. Skriv at du bestiller via Trines Treningsglede. 

2 kilos håndvekter koster 130 kroner (før rabatt) – ta en titt på nettsiden HER

5 kilos håndvekter koster 326 kroner (før rabatt) – ta en titt på nettsiden HER

HER finner du flere typer treningsmatter (bestill ved å sende mail til paul@sportsmaster.no og få 8% rabatt)

Ikke gå glipp av denne gode muligheten til å trene trygt og effektivt hjemme i din egen stue med meg – og til å få dratt i gang gode styrketreningsvaner!

LES ALLE DETALJER OM TRENINGSTILBUDET I INNLEGGET HER!

Er du i tvil eller har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt (trine@trinestreningsglede.no eller på tlf 91675470), vi finner ut av det!

Håper og høre fra deg
Sporty hilsen Trine,
personlig trener og gruppetrener

SAMMEN BLIR VI STERKERE

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

PS. Jeg har også gågruppe og joggegruppe for nybegynnere ute i området Bærum/Oslo vest. Ta kontakt om det er av interesse; trine@trinestreningsglede.no

 

1 kommentar

  1. Borgny Gjøn

    Dette er så motiverande trening! Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *