HJEMMETRENING: Dette er Trines Treningsglede online styrketrening

#egenreklame

Ønsker du å trene deg generelt sterkere og komme i bedre form, så er dette treningsgruppen for deg. MEL DEG PÅ NÅ HER – trykk på den blå knappen (GRATIS FØRSTE MÅNEDEN!)

MELD DEG INN HER

Første måneden for nye på abonnement er GRATIS, deretter er prisen 490 kr per måned. En måneds medlemskap er 690 kroner.

«Trines Treningsglede online styrketrening for generell styrke» er et styrketreningstilbud på nett året rundt. Du trener balansert styrke på hele kroppen hjemme i din egen stue etter instruksjon fra meg på skjermen – to ganger i uken eller mer.

Treningen bidrar til en sterkere kropp, samt bedre holdning, balanse og økt forbrenning over tid. Du får også gode og faste treningsrutiner på en enkel og motiverende måte.

Jeg tilbyr også «online styrketrening for vektreduksjon». Er dette mer riktig for deg, pass på at du melder deg inn i den gruppen HER!

Treningstilbudet foregår i lukket Facebook-gruppe, går året rundt og man kan være med så lenge eller så kort man vil (ingen bindingstid).

Send gjerne spørsmål om du har til; trine@trinestreningsglede.no

Hvordan fungerer online-treningen?

I mine onlinegrupper kan du trene hjemme i din egen stue etter instruksjon fra meg på skjermen. Konseptet inkluderer dermed også alle som ikke ønsker eller trives med å trene med andre og/eller som ikke kan eller har tilgang til et treningssenter.

I mellom øktene, som er på hovedsakelig 40 og 30 minutter, holder vi kontakten i et felles motiverende miljø i Facebook-gruppen og du får svar på alt du trenger å vite ved å kontakte meg, samt motivasjonshjelp om det trengs.

Hvem passer treningen for?

Treningen passer for alle aldre – og fra nord til sør i landet, uansett nivå. Konseptet vil gi progresjonsmuligheter for alle som gjennomfører som anbefalt over tid og gjennom året. For jeg gir varierte treningsøkter etter klassiske treningsprinsipper med øvelser for ulike nivåer. Så lenge du følger rådene og benytter tunge nok vekter  – så gir treningen effekt enten du er nybegynner/utrent, har kommet videre eller er sterk fra før. Du vil alltid få treningsøkter som passer for deg samt tilpasningsmuligheter.

Under forutsetning av riktig teknikk, regelmessig gjennomføring og tunge nok vekter, vil du bli støl, sliten og sterkere uansett utgangspunkt.

Treningen funker! 

Det er jeg, Trine Bækkevar Semb som står bak Trines Treningsglede, som leder timene og treningen, og jeg vektlegger lystbetont trening, god instruksjon, variasjon, effektivitet og progresjon etter treningsprinsipper.

Mitt sterkeste ønske er at du blir sterkere og trives med å trene styrke! Jeg hjelper deg med å få inn og opprettholde rutinen, samt å holde i gang trening året rundt.

Heia helårstrening!!! 

Hvem passer «Trines Treningsglede online styrketrening» for? Den som..

 • trenger veiledning i styrketrening
 • kan ønske motivasjonshjelp og støtte underveis
 • vil bli generelt sterkere og styrke hele kroppen regelmessig
 • foretrekker eller må trene hjemme, men ikke helt på egenhånd
 • ønsker å lære og trene styrke trygt og effektivt
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid, samt ha lavterskeltrening
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng

Mer om «Trines Treningsgledes online styrketrening»:

 • Pris for nye på abonnement er kun 0 kr den første måneden, deretter 490 kr per måned. En måneds medlemskap er 690 kroner.   
 • Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene styrke med meg som instruktør året rundt.
 • Treningsøktene foregår hovedsakelig ved livesendinger, men du kan trene akkurat når det passer deg. I perioder hvor det ikke er livesendinger, for eksempel i ferier, kan du velge blant et stort utvalg lagrede styrkeøkter.
 • Du kan trene hjemme eller hvor som helst ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og andre eller senere etter den lagrede versjonen. 
 • Øktene er hovedsakelig fullkropps styrketimer på cirka 40 minutter, med håndvekter og egen kroppsvekt. Du varmer opp selv!
 • Kyndig veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Mulighet for å stille individuelle spørsmål til personlig trener, og få oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.
 • Et sprekt og energisk fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi trener det samme og heier hverandre frem.

Tilbakemeldinger jeg har fått fra tidligere kursdeltakere er:

 • Bra variasjon i øvelsene, liker øvelsene godt.
 • Trygt og lærerikt med fokus på at teknikk i starten, men liker at tempoet blir raskere utover i kurset.
 • Bra at du viser ulike nivåer og gir alle progresjonsmuligheter.
 • Takk for din treningsmåte og fantastiske vesen. Dette er bare starten på en fantastisk reise.
 • God forklaring og oppmuntring underveis hjelper. Veldig glad for at du minner meg på teknikk, fortsett med det, det er så lett å glemme det.
 • Fantastisk at man kan få trent hjemme. Gull at man kan ta meg med seg (for eksempel på reise, treningssenter osv).
 • Man føler at man trener sammen med noen.
 • Vanvittig god følelse. Kjenner at kroppen tåler mer og blir stadig sterkere. Og vet du hva, i dag klarte jeg faktisk 9 armhevinger x 2 på TÆR! Kom ikke langt ned, men har aldri i mitt liv klart det før.
 • Knallbra økt, gleder meg allerede til neste.

Selv er jeg veldig glad i styrketrening, og jeg trenger det regelmessig. Jeg elsker dessuten å instruere og synes jeg det er fantastisk gøy å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra trening og faste treningsvaner. Utrolig artig å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. Gleder meg til hver økt og ikke minst til responsen deres etter dere har gjennomført en økt! Du som er med gir meg også glede og motivasjon 🙂

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb, personlig trener og gruppetrener

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

6 kommentarer

 1. Hei Trine! Vil styrkeøkter ligge på den Facebook siden, slik at man kan gjennomføre treningen når man har anledning ? Eller er den kun tilgjengelige når du er live, klokken 10?

  1. Trines Treningsglede

   Hei Marthe og takk for melding. Du har tilgang til alle øktene som er sendt live i tilsammen 7 uker og kan trene de akkurat når du vil 🙂 Ta kontakt på trine@trinestreningsglede.no for påmelding 🙂 Håper å høre fra deg! Trine

 2. Hei! Hvilke dager og klokkeslett har du live-sendinger? Og så lurer jeg hva som jeg bør ha klart av utstyr tul trenningen?, tenker da kilo på vekter til å starte med. Vh Irene

  1. Trines Treningsglede

   Hei og takk for spørsmål og interesse 🙂
   Vanlig online styrke sendes hovedsakelig live kl 11.15 mandager og onsdager og varer i 45 min. De fleste trener senere på dagen (evt dagen etter) etter lagrede sendinger, de blir liggende til fri bruk og du kan trene favorittøkter om igjen også. De gangene er det jo gøy om du er med live 🙂 Trine

 3. Gøril Skaflem

  Hei, har akkurat meldt meg inn hos deg! Jeg trener på egenhånd, da dine tider ikke passer for meg. Har prøvd å finne styrketrening live, men finner ikke ut av det Tror du må hjelpe meg inn! Gøril

  1. Trines Treningsglede

   Hei, mail er et bedre fora. Trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *