En hyllest til følgerene mine!

Styrtfødsler oppleves normalt ganske dramatisk, og da www.Trines Treningsglede.no kom til verden i en forrykende fart for ett år siden i dag var det ikke noe unntak. Men det gikk fint med både mor (bloggern) og barn (bloggen).. He He.

Noen mener det er meningsløst og blogge. Jeg opplever tvert i mot. Å legge seg i selen for å spre treningsglede, inspirere til en mer aktiv hverdag for helsetrengende, helsebevisste og treningsinteresserte hver dag, gir mening. Spesielt når følgerne faktisk gjør endringer og blir en sunnere og bedre utgave av seg selv – med mindre plager, sunnere kroppsvekt og mer opplevd treningsglede.

Bloggen er definitivt oppe og går – etter en spennende, skummel og utviklende spedbarnsfase. Milde måne så gøy det har vært og fort det har gått. Men jeg husker som om det var i går hvor spent jeg var på responsen fra dere. Ville dere komme? Gi lyd fra dere? Komme igjen? Like? Hate? Mene? Spørre? Krangle? Rose? Dele? Kommentere?

Og så unlike?

Når du følger hjertet ditt så pleier det å gå bedre enn noensinne…Og det har det jammen gjort. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har fått så fine følgere. For makan. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har motatt en eneste ubehagelig, usympatisk eller urimelig henvendelse. Det er ganske utrolig, og uvant for en som har pleid og  måtte svare for seg på VG.no.

Helt overveldende. Denne gode mottagelsen betyr jo selvsagt veldig mye. Og det er stort å bli kjent med dere!

Ikke bare navnet på bloggen, men også målet med denne bloggen må ha ligget der ubevisst og klart allerede før unnfangelsen. Kanskje ikke så rart. At jeg ønsker å spre treningsglede, inspirere til økt bevegelse og dele treningskunnskap var jo ikke noe nytt. Da jeg bestemte meg for å satse og jobbe som influencer lå visjonen og innholdet klart i kortene.

Skal jeg tro dere fine følgerne mine har jeg oppnådd en god del av det jeg ønsket for bloggens første leveår.

For dere takker meg for at dere har funnet løpeglede, styrkerutiner og godt gjemte magemuskler. Dere takker meg for at dere kom opp av sofaen, beveger dere mer, trener mer effektivt og holder ut lengre. Dere takker meg for at drømmen om styrketrening har gått i oppfyllelse til tross for at dere ikke kan dra på treningssenter. Dere takker meg for at jeg deler av min kunnskap om treningsprinsipper, forbrenning og sunt treningsfokus. Dere er så takknemlig for at det finnes en positiv treningsblogger som samtidig forstår seg på motstand og nedturer. Dere verdsetter min entydige fokus på kroppens funksjon, bevegelsesglede og fysisk form, og IKKE egen eller andres kropp og utseende.

Tusen takk for at dere har gitt meg så mange utrolig fine og konstruktive tilbakemeldinger. Slik gjør meg veldig glad og bloggen bedre.

Dette er bare begynnelsen! Med ett års blogging og denne responsen fra dere er mye av grunnlaget for bloggen lagt. Både motivasjon og trening er ferskvare, jeg trives veldig god med min nye jobb, og jeg skal selvsagt fortsette arbeidet med bloggen. Målet videre blir at dere og flere helsebevisste blir like fornøyde og ønsker å fortsette å følge meg og la dere inspirere til gode aktivitetsvaner.

Milepæler for Trines Treningsglede det første året:

 • Bloggen har ligget på flere topplister på grunn av godt besøkte dager.
 • Facebook-siden Trines Treningsglede har vokst i rekordtfart (i følge United Influencers) og nådd milepæler som 5.000, 10.000 og 15.000 følgere. Snart kan jeg nå ut med bloggen og budskapet mitt til 20.000 nordmenn via den viktige kanalen.
 • Treningsgruppene mine i Oslo vest/Bærum og online på Facebook har fått nesten 100 betalende kunder på tre måneder.
 • «Årets nykommer»-pris skulle deles ut på United Influencers kick-off 1. april – og den gikk til meg.

På ett år:

 • Bloggen har nådd 207.900 lesere.
 • Bloggen har hatt 464 130 visninger.
 • De to desidert mest leste innleggene er «8 ukers gåprogram – del 1» og «8 ukers løpeprogram for nybegynnere»
 • Det første innlegget het «Bli med å komme i form» og kan lese HER

I dag skal det feires. Skikkelig glamorøst. Haha. Jeg skal pakke ferdig, hente barn i barnehagen og sitte i bil i mange timer til fjells. Ikke de store greiene med andre ord. Men vi skal nok sprette en liten champagne når vi har kommet frem på hytta og fått pakket ut og lagt barn. Hi hi.

Feiring er viktig, men enda viktigere er den gleden og drivkraften jeg har i kroppen nå og som skal brukes og nytes hver dag fremover.

Så nytt år med Trines Treningsglede – bring it on! Gjett om jeg gleder meg til fortsettelsen? Og vet dere hva? Den største grunnen er dere. Jeg tuller ikke. Dere er kjernen i alt arbeidet. Når jeg skriver, tar bilder, klekker ut ideer, lager treningsprogram, former kurs, sender live – så tenker jeg jo på dere.

Hva kan glede dere? Hva får dere nytte av? Hva trenger dere? Hva interesserer dere? Hva motiverer dere? Hva liker dere? Hva vil dere lese om? Lære? Vite? Ikke vite?

Uansett – i anledning ett-års dagen får dere 10 kjappe om meg:

 1. Jeg drikker litt for mye caffe latte
 2. Jeg er et B menneske
 3. Jeg sover med «gom» om natten (for å sove bedre)
 4. Jeg rer nesten aldri opp sengen etter meg
 5. Jeg rydder og roter like mye – hele tiden
 6. Jeg har drevet med jazzballett og håndball
 7. Jeg binge-shopper, altså ganske sjeldent og mye på en gang
 8. Jeg er veldig sosialt vesen og glad i mennesker
 9. Jeg er ikke så vanskelig å glede og blir utrolig takknemlig for alt det fine dere skriver til meg og bloggen min
 10. Jeg er utrolig dårlig på å tøye

Vel, jeg håper den fine kontakten med dere bare blir bare bedre og bedre – for sammen blir vi sterkere! Jeg heier på dere og dere heier på meg – og vi oppnår drømmer.

Jeg er så ydmyk og takknemlig for at folk vil lese det jeg skriver om, formidler og deler. Og synes det er veldig hyggelig at dere kommer innom bloggen igjen og igjen for å følge med eller lese nye innlegg.

Tusen takk for en fin og lærerik tid så langt!

Jeg tar nå – som alltid – gjerne i mot ønsker for innhold på bloggen i fremtiden 🙂

Ydmyk hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *