Årets nykommer

God formiddag! Jeg er litt satt ut. En uke før bloggen fyller ett år og brått og uventet i et fantastisk festlokale på en gård i Ås i går kveld skjedde det. Jeg mottok en pris for arbeidet jeg har nedlagt i mitt første år som grunder og influencer – Årets nykommer.

Det er United Influencer som setter prisen på meg og arbeidet mitt og jeg er så takknemlig. Og glad og lykkelig for at hardt arbeid betaler seg og at det kommer så gode ting ut av å følge hjertet sitt. Ikke minst betyr det utrolig mye med anerkjennelse når man tørr å tråkke så kraftig ut av komfortsonen.

Det banebrytende selskapet fullt av dyktige folk skal ha mye av æren for at jeg tok skrittet ut av min trygge havn i VG for ett år siden. De hadde tro på meg og konseptet mitt og tok meg inn i nettverket uten at jeg hadde en blogg. Og har hjulpet meg i gang i en skummel, sårbar og fantastisk start på egne ben.

I går var det kickoff – og yes, jeg er klar for mer. Spennende foredrag, teambuilding i Fangene på fortet, prisutdeling, middag og full fest. Sånn skal det gjøres. Det kicket off for meg i hvert fall.

Tusen takk for en spennende reise så langt – til UI. Og til følgerne mine såklart!!! Jeg har en masse jeg vil si til dere også men vil benytte anledningen til det på  bloggens ettårsdag – som er førstkomnende fredag!

Så følg med 😊

Ha en deilig søndag – jeg skal ikke trene hardt for å si det sånn men leke og gå tur med familien og venner som kommer på besøk.

God søndag til deg!

Klem en kjempeglad Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *