En oppløftende uke

Dette har vært den beste uken min i 2017 -helsemessig. Humøret stiger av slikt!

Sykdomsfølelsen har vært så og si fraværende. Trøtthet og energiløshet har tredd et skritt tilbake. Allmennetilstanden har steget.

En utrolig god følelse og bli seg selv litt igjen.

Trening har føltes riktig – også etterpå. På mandag trente jeg både styrke og dance step, tirsdag deltok jeg 100 % på gå- og joggetreningene, onsdag kunne jeg ta i mer på styrketrening, og på fredag gikk jeg 4,2 mil på ski. I dag føles jeg like fin og er klar for uke nummer 2 med skinne om natten og trening om dagen.

Oppløftende!

Jeg er så glad. Det betyr så mye for meg å være opplagt og frisk. Det er så mye jeg vi utrette og trene. Ikke minst trives jeg best når jeg er meg selv. Jeg savner å gi mer av meg selv, ta mer initiativ, orke mer, tåle mer og smile mer.

Det er fortsatt en vei og gå med helsen og selvfølgelig formen, men så sant jeg er i gang er jeg takknemmelig.

Skiturer, sol, frisk luft, langfri og familie gjorde den oppløftende uken ekstra fin!

Håper uken din også var bra og at du er motivert for en ny treningsuke!

Hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *