Romantisk og effektiv intervalløkt

  

trineogfrodesvart

For deg som feirer Valentines day kan du jo gjøre treningen til en romantisk og morsom intervalløkt i dag. Forandring fryder?

Kanskje gir det litt ekstra motivasjon å slå eller bli pushet av en date eller en du er glad i? Jeg har laget to effektive intervalløkter, en til utebruk og en for mølle.

I den romantiske ute-økten gjennomfører dere alle drag og pauser sammen i marka eller andre steder. Inne på mølle har dere drag og pauser om hverandre. Den som har pause skal støtte, pushe og oppmuntre den som sliter. Viktig å finne to ledige møller ved siden av hverandre da. Heia heia.

HER GÅR DU TO ROMANTISKE INTERVALLØKTER:

Romantiske intervaller ute: 

  • 10 min oppvarming: Gå rask og jogg rolig i cirka 10 minutter og få pulsen gradvis opp. I dette tempoet kan dere fint prate sammen. Benytt sjansen, hehe.
  • 20 minutter hoveddel: Løp alt dere kan i 3 minutter. Motiver og push hverandre, men la også den raskeste få løpe av gårde sånn at begge får en effektiv økt. I den aktive pausen kommer dere uansett sammen igjen og kan prat og spre energi. Dere går eller jogger rolig i 2 minutter (aktiv pause). Gjenta det hele tre ganger så det blir 4 intervalldrag totalt.
  • 5 minutter nedtrapping: Gå eller jogg rolig sammen tilbake og få pulsen gradvis ned.

 Hopp i dusjen og møt hverandre til en deilig middag 🙂 

Romantisk kortintervall på mølle: 

  • 10 min oppvarming: Begge går raskt eller jogger rolig i cirka 10 minutter. Pulsen fås gradvis opp. I dette tempoet kan dere fint prate sammen. Benytt sjansen.  
  • 20 minutter hoveddel: Velg en av dere som skal starte først. Den første løper så alt den kan i ett minutt. Pulsen skal øke og du skal oppleve det som anstrengende. Juster farten på mølla fortløpende slik at du oppnår dette. Den andre går i rolig tempo ved siden av og fokuserer på og heier på deg som jobber. Etter dette minuttet bytter dere og gjentar alt 10 ganger. Slik får dere begge ett minutts drag og ett minutts pause om hverandre.
  • 5 minutter nedtrapping: Gå eller jogg rolig ved siden av hverandre og få pulsen gradvis ned.

 Hopp i dusjen og møt hverandre til en deilig middag 🙂

Om du feirer eller ei – ha en fin dag og en god økt!

Trine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *