5 ukers online styrketrening med Trines Treningsglede fra 27. februar

codlingweb-4592

#egenreklame

Treningsmessig er jeg aller mest fornøyd på søndager når jeg kan se tilbake på to-tre styrkeøkter og gjerne tre kondisjonsøkter i uken som gikk. I dag er en sånn søndag – den første i år. Ikke rart jeg er glad. 

Om kort tid starter jeg opp en ny 5 ukers online-styrketrenings gruppe – hvor jeg drar deltakerne gjennom to helkroppsøkter pr uke. En god mulighet til å få drahjelp, trene deg sterkere og få gode, varige treningsvaner!  

Kanskje det kunne være av interesse for deg?

Jeg synes det har vært fantastisk å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra trening og faste treningsvaner. Og kjempegøy å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. Gleder meg veldig til mer 🙂

De to øktene foregår via livesendinger i en lukket facebook-gruppe. Du kan trene hjemme i din egen stue (eventuelt på treningssenter med meg på øret) etter instruksjon fra meg på skjermen.

Oppstart av førstkommende kurs er mandag 27. februar klokken 10 og varer i 5 uker. Du har tilgang til øktene i 6 uker totalt! 

Prisen for alt er 950 kroner for 10 ganger (5 uker). Treningsøktene er til faste tidspunkter klokken 10 mandag og onsdag, men du trener når du vil! Erfaringsmessig fra forrige kurs-gruppe er at de fleste trener på et annet tidspunkt enn klokken 10, og at det fungerer veldig fint å kunne velge akkurat når det passer, samtidig som det er ferskt og en felles økt man kan kommunisere om i gruppen.  

Alle kan bli med på online styrketreningen – nivået tilpasses alle fra nybegynner til øvet. Du trenger håndvekter (eventuelt fylte vannflasker i starten) og gjerne en matte.

MELD DEG PÅ ved å sende en mail til trine@trinestreningsglede.no . Oppgi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Er du usikker på om skal være med eller har spørsmål om kurset, så ikke nøl med å sende meg en mail (trine@trinestreningsglede.no) så finner vi ut av det!

Håper å høre fra deg! 🙂

SE MER INFO OM KURSET HER:

Dette er Trines Treningsgledes online styrketrening:

 • 5 ukers styrketrening med oppstart mandag 20. februar.
 • Instruksjonen foregår live klokken 10 i lukket Facebook-gruppe mandager og onsdager. Du kan trene når du vil også en annen dag.  
 • Fullkropps styrketimer på cirka 50 minutter.
 • Hjemmetrening akkurat når det passer deg ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og de andre eller senere etter den lagrede versjonen.
 • God instruksjon og veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Et fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi gjør det samme, heier på hverandre og alles gjennomføring.
 • Styrketrening med mulighet for å stille spørsmål til personlig trener, få faglig veiledning/instruksjon og oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.

Å trene styrke riktig for hele kroppen to ganger i uken gir god effekt på styrken og muskelmassen. Å trene lystbetont og tilpasset øker sjansen for at du ønsker å trene videre etter de fem ukene. Jeg legger stor vekt på at treningen også skal føles ok. Du trenger håndvekter for å kunne utføre øvelsene optimalt. Jeg anbefaler å ha to sett med håndvekter. Ett tyngre sett for bena/underkroppen og et lettere sett for armer/overkropp. Det fungerer også greit med fylte vannflasker inntil du blir sterkere og bør ha tyngre motstand.

I tillegg til styrketreningen du gjør gjennom Facebook-treningen anbefaler jeg selvsagt at du driver med mosjons- eller kondisjonstrening. Som deltager vil du få tips til motiverende gå- og løpeøkter, samt råd om hverdagsmosjon.

PS! Trines Treningsglede tilbyr også utetrening i området Oslo vest/Bærum. Etter påske jeg starter opp en ny gå- og en ny joggegruppe ved Midtstuen på tirsdager. Dersom du bor i nærheten og er interessert passer det veldig fint å kombinere online styrketrening med utetreningen. Mer info kommer når det nærmer seg. Og ta kontakt om du har spørsmål/er interessert.

OBS! Engasjement og fellesskap i den lukkede Facebookgruppen kan bidra til å øke motivasjonen. Der kan vi heie på hverandre, spørre, diskutere, dele oppturer og nedturer. Erfaringsmessig fra jobben i Vektklubb vet jeg at et internt forum hvor man står sammen og støtter hverandre kan bety mye for å lykkes med egne mål. Jeg titter innom facebook-gruppen daglig for å følge og backe dere opp.  

Hvem passer online-kurset for?

Den som

 • trenger veiledning i styrketrening.
 • ønsker motivasjonshjelp og støtte underveis. 
 • vil trene alle kroppens muskler regelmessig.
 • foretrekker å trene hjemme i stua, men ikke på egenhånd.
 • ønsker å lære og trene styrke trygt og effektivt.
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener.
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid.
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng.

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb, personlig trener og gruppetrener

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *