Det ble en knallstart til slutt

IMG_8090

Man er sin egen lykkes smed, har jeg hørt. Jeg gadd rett og slett ikke henge ved en håpløs start på det nye året treningsmessig og la det prege meg negativt følelsesmessig.

Jeg ga meg selv blanke ark onsdag 1. februar denne uken og vips så ble det en knall fin start likevel, og jeg er mer optimistisk..

Etter lett aktivitet i forbindelse med treningsgruppene jeg ledet mandag, tirsdag og onsdag var det naturlig med en pause på torsdag – som også var pakke- og reisedag for familien.

IMG_7964

Deretter økte aktivitetsnivået gradvis resten av uken – med en kuppert familietur på ski  med pulk fredag,  lett familietur og en ekstratur i middels tempo med kjæresten lørdag og til slutt en fantastisk treningsøkt og følelse på ski i dag.

Endelig følte jeg for å pushe meg selv og få i gang blodpumpa og kroppen virket så enig.

IMG_6144

Etter en nedtur kommer alltid en opptur. Det er fordelen og gir alltid en overraskende boost. Etter sykdom imponerer kroppen dessuten. Man forventer stusselig form fordi den har tapt seg. Men for det første blir man jo seg selv igjen i allmennetilstamden, noe som er en fysisk opptur. I tillegg så taper man kanskje ikke så mye form som man føler.

Motivasjon kan man skaffe seg, for eksempel ved å gi seg selv en litt ny start og ved kun å se fremover og benytte mulighetene som kommer.

Jeg er klar!

Kroppen ga meg det etterlengtede grønne lyset og klarsignalet i dag – så får vi håpe jeg ikke ble for ivrig.

Krysser fingre og tær for dance step i morgen og en knall uke med forsiktig opptrapping.

Ønsker deg en super uke med nye muligheter!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *