Sunnere med te-drikking

tetopp

Ikke et vondt ord om kaffe, men det gir helt klart en sunnere, friskere og mer rensende følelse å drikke te. Nå som jeg er inne i en ny, skikkelig te-periode synes jeg dessuten te-drikking smitter til sunnere valg i mat- og drikkeveien generelt. Det skader jo ikke med litt drahjelp.

Det er kanskje underbevisstheten min som ledet teen inn i hverdagen igjen etter den søte julen. Eller så var det tekoppen svigerinnen min serverte til frokost andre juledag som smakte så utrolig deilig. Uansett så har vanen med å starte dagen med te satt seg raskt denne gangen – ettersom jeg har innviet det nye året med kraftig halsbetennelse. Ikke et ord har jeg fått ut før jeg har «åpnet opp» svelget med en varm, velgjørende te fra Tea of Asia.

tefrokost

I det siste har jeg hatt lyst på te hele dagen lang fordi det lindrer så godt i halsen. Detox tea til frokost fra Tea of Asia gir en frisk, smakfull og lekker start på dagen, spør du meg. Å helle i tepulveret og røre rundt tar dessuten kun et par sekunder, noe som passer perfekt for meg som liker og trenger at ting går litt kjapt på morgenen.

teproduktene

   

Litt utover dagen, ved pc´n er det både koselig og varmende i kulda med en kopp til, og gjerne den som heter Jasmin Green Tea, som smaker helt annerledes og virker litt skjerpende, spesielt på konsentrasjonen. Det trengs mer og mer ettersom arbeidstimene går.

tejobb1

Om du har vært inne på hjemmesiden til TEA of ASIA alt oppdaget du kanskje at de har en egen te-type som passer som treningsdrikk? Peach tea kan nemlig tilberedes både med kaldt vann og gjerne isbiter i og som varm te, og er superenkel å ta med seg. Så den kalde varianten skal jeg teste så fort jeg kommer meg på trening.

Sjekk ut den sunne treningsdrikken og resten av de freshe økologiske og 100 % naturlige produktene til TEA of ASIA her! 

te1

Om kvelden og gjerne til kveldsmaten i sofaen er det også kos med en tekopp. Det skader ikke å ta flere te-kopper om dagen, så sant man ikke putter sukker i hver gang. Tvert i mot kan det være en god vane, tenker jeg. I tillegg til å lindre såre hals og bidra til god væskebalanse, sies det at te er sunt og gir oss antioksidanter. I tillegg bidrar ren te med null kalorier og kan dempe søtsug og hindre småspising, noe som hjelper for en som vil holde eller redusere vekten. Ikke dumt!

Det går sakte fremover her i te- og sjukestua, og jeg gjør alt jeg kan for å lindre og hjelpe kroppen om dagen. Håper jeg kommer meg skikkelig på beina snart og kan spre litt mer treningsglede igjen også.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Trine 🙂

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede

6 kommentarer

 1. Hei på deg Ikke kjekt å være syk, og ikke for å motet fra deg, men dette er seigt. Jeg ble syk rett før jul og er vel mer eller mindre først skikkelig på beina nå noe skikkelig dritt. Hadde ikke stemme på en uke. Så for din egen del, bare prøv å ta den tiden det trenger og ikke stress med det Lettere sagt enn gjort Uansett ha en virkelig god bedring og tusen takk for tips om te

  1. Trines Treningsglede

   Tusen takk for oppmuntrende ord 🙂 Trine

   1. Astrid

    Hei igjen 🙂 Hvor får en kjøpt denne te’en? Jeg tror ikke jeg har sett den noe sted.

   2. Trines Treningsglede

    Hei Astrid, det var link til Tea of Asia sin nettside, både i FB-posten og i blogginnlegget. Finner du det da? I blogginnlegget linket jeg direkte til deres produktside, og der finner du alle variantene og kan kjøpe direkte! 🙂 God helg!

 2. Bente Ro

  Takk for koselig og opplysende innlegg om te. Jeg har bestilt prøvepakken fra Tea of Asia 🙂 Gleder meg til å motta den.
  Og takk for fin og inspirerende blogg. Og masse god bedring til deg.

  1. Trines Treningsglede

   Bare hyggelig, så fint at du likte et innlegg som ikke var om trening og 🙂
   Da er det bare å glede seg til te i posten, så lettvint og greit 🙂 Kos deg med helg og ny te etter hvert. Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *