5 ukers online styrketrening med Trines Treningsglede fra januar

#egenreklame

codlingweb--2

Hei, det er med iver og glede jeg starter opp online styrketrening i lukkede Facebook-grupper! Les mer nedover og meld deg på fem ukers styrketrening om du er interessert – det er førstemann til mølla! 

Dette er Trines Treningsgledes online styrketrening gruppe 2:

 • 5 ukers styrketrening med oppstart mandag 16. januar.
 • Instruksjonen foregår live klokken 10 i gruppe 1 og publiseres eksklusivt for to lukkede Facebook-grupper som kjøres parallelt – gruppe 1 og 2. Gruppe 2 kan altså trene fra etter ca klokken 11.30.  
 • Fullkropps styrketimer på 50 minutter, 2 ganger i uken (mandager og onsdager).
 • Hjemmetrening akkurat når det passer deg ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og de andre eller senere etter den lagrede versjonen.
 • God instruksjon og veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Den eksklusive Facebookgruppen er begrenset til 20 deltakere.
 • Et fellesskap i et lite online-miljø hvor vi gjør det samme, heier på hverandre og alles gjennomføring.
 • Styrketrening med mulighet for å stille spørsmål til personlig trener, få faglig veiledning/instruksjon og oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.

Prisen for alt er 950 kroner for 10 ganger (5 uker). (Til sammenligning koster det mer for to PT-timer på et treningsstudio.). Treningsøktene er til faste tidspunkter klokken 10 mandag og onsdag, men du trener når du vil!

Alle kan bli med på online styrketreningen! Nivået tilpasses alle fra nybegynner til øvet. Det er kun få plasser igjen så

– FØRSTEMANN TIL MØLLA!!!

MELD DEG PÅ  ved å sende en mail til trine@trinestreningsglede.no . Oppgi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Livetreningen jeg har hatt på facebook i 2016 har vært gratis i en oppbyggingsfase, men avvikles etter jul. Siden jeg driver bloggen Trines Treningsglede på fulltid, uten annen jobb og andre inntekter, må jeg forsøke å leve av treningstimene mine. Hvis online styrketreningen går bra, kan jeg fortsette å spre treningsglede i lang tid. Jeg håper derfor at mange har lyst til å være med på onlinetreningen i et felles miljø og med tettere oppfølging fra meg.

SFRhantlerattaced

Mer om online styrketreningstilbudet: Å trene styrke riktig for hele kroppen to ganger i uken gir god effekt på styrken og muskelmassen. Å trene lystbetont og tilpasset øker sjansen for at du ønsker å trene videre etter de fem ukene. Jeg legger stor vekt på at treningen også skal føles ok. Du trenger håndvekter for å kunne utføre øvelsene optimalt. Jeg anbefaler å ha to sett med håndvekter. Ett tyngre sett for bena/underkroppen og et lettere sett for armer/overkropp. Det fungerer også greit med fylte vannflasker inntil du blir sterkere og bør ha tyngre motstand.

I tillegg til styrketreningen du gjør gjennom Facebook-treningen anbefaler jeg selvsagt at du driver med mosjons- eller kondisjonstrening. Som deltager vil du få tips til motiverende gå- og løpeøkter, samt råd om hverdagsmosjon.

PS! Trines Treningsglede tilbyr også utetrening fra januar 2017. Jeg starter opp en gå- og en joggegruppe i området Oslo vest/Bærum på tirsdager med oppstart i uke 3. Dersom du bor i nærheten og er interessert passer det veldig fint å kombinere med online styrketreningen med utetreningen. Det er noen få plasser igjen. Ler mer på bloggen HER!

OBS! Engasjement og fellesskap i den lukkede Facebookgruppen kan bidra til å øke motivasjonen. Der kan vi heie på hverandre, spørre, diskutere, dele oppturer og nedturer. Erfaringsmessig fra jobben i Vektklubb vet jeg at et internt forum hvor man står sammen og støtter hverandre kan bety mye for å lykkes med egne mål.

Hvem passer online-kurset for?

Den som

 • trenger veiledning i styrketrening.
 • ønsker motivasjonshjelp og støtte underveis. 
 • vil trene alle kroppens muskler regelmessig.
 • foretrekker å trene hjemme i stua, men ikke på egenhånd.
 • ønsker å lære og trene styrke trygt og effektivt.
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener.
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid.
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng.

Jeg ser frem til å trene en fast gruppe og gi tettere hjelp og oppfølging. Jeg kommer til å titte innom facebook-gruppen daglig for å følge og backe dere opp.  

Online styrketreningen for gruppe 2 har oppstart mandag 16. januar kl 11.30.

Bli med på 5 ukers styrketrening og få en god start på treningsåret!  

Er du usikker på om skal være med eller har spørsmål om kurset, send meg en mail (trine@trinestreningsglede.no) så finner vi ut av det 🙂

Håper å høre fra deg!

Hilsen Trine, personlig trener og gruppetrener 🙂

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede 

10 kommentarer

 1. Kari Straumsnes Myrbakken

  Jeg ønsker å melde meg på kurset ditt!

  1. Trines Treningsglede

   Hei Kari! Det er fortsatt mulig. Fint om du sender mail med påmeldingsinformasjon slik det står i blogginnlegget. Ser frem til å høre fra deg på mail og ha deg med på trening 🙂 Trine

 2. Ann Kristin Mossberg

  Eg vil gjerne være med i 5 veke

  1. Trines Treningsglede

   Hei Ann Kristin, det er fortsatt plasser igjen i styrkegruppa, men haster med påmelding. Påmelding gjøres på mail trines@treningsglede.no. Husk å sende info om din adresse, mailadresse, tlf nummer og fullt navn. Hører fra deg snarest 🙂 Trine

 3. Grete Lien Stegerød

  Jeg melder meg på:)

  1. Trines Treningsglede

   Hei Grete, det er noen flere plasser igjen i styrkegruppa, men haster med påmelding. Påmelding gjøres på mail trines@treningsglede.no. Husk å sende info om din adresse, mailadresse, tlf nummer og fullt navn. Hører fra deg snarest 🙂 Trine

 4. Får ikke gruppe 2 live-trening, men opptak av gruppe 2’s instruksjoner?

  1. Trines Treningsglede

   Hei, det stemmer at gruppe 2 har opptaket til gruppe 1, har du mulighet til å kontakte meg på mail trine@trinestreningsglede.no med den mailadressen du er påmeldt med, evt sende meg den? Må sjekke opp dette. Mvh Trine

   1. Renate

    Jeg er ikke påmeldt, bare lurte på om det stemte. Da faller jo litt av PT-poenget ditt bort for gruppe 2. De kan jo ikke spørre underveis. Dog, jeg har full forståelse for at du ikke gjør programmet to ganger.

   2. Trines Treningsglede

    Hei igjen, ja det stemmer. Da kurs 1 så ut til å fylle seg raskt opp, bestemte jeg meg for å prøve å lage et tilbud til alle som ønsket å delta. Da opprette jeg gruppe 2 og informerte alle om hvordan den ville foregå. SÅ ingen har blitt deltager på denne treningen uten å vite hvordan opplegget var. Det er en fordel og kunne stille spørsmål under livesending og få svar, men erfaringen så langt er at veldig få velger eller kan trene under selve sendingen, og trener i etterkant uansett. Vi har tett kontakt i den lukkete facebook-gruppen, og her har alle gode muligheter for å stille spørsmål og få svar innen ganske kort tid. Det ser ut som deltagere i begge gruppene benytter denne muligheten 🙂 Takk for din viste interesse for online-treningen min. Ha en fin dag! Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *