Får du i deg nok omega-3?

omegaoverst

I Helsedirektoratets nøkkelråd for et sunt kosthold ligger blant annet anbefalingen om å spise to til tre fiskemåltider i uken, derav minst 200 gram fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Jeg inrømmer det gjerne – dette er vanskelig å gjennomføre hver uke. Hva synes du?

Ved siden av å prøve å spise nok fisk til middag og kvelds og eller så sunt og anbefalt som mulig, sikrer jeg meg derfor ved å ta daglig tilskudd av Fri Flyt Omega-3 – som er fra fiskeolje og som er tilsatt vitamin D. Nå som det i tillegg er vinter er jeg nøye med å ta dosen min for å styrke immunforsvaret.

Slik husker jeg å ta Fri Flyt Omega-3 hver dag:

  • Boksen står synlig til på kjøkkenbenken og er det første jeg ser når jeg kommer ned på kjøkkenet om morgenen.
  • Det er en innarbeidet vane å legge 2 kapsler på tallerkenen når jeg steller til frokost, og slik er de en del av frokosten. Dersom jeg ikke spiser frokost, kan jeg lett glemme det. Derfor…
  • Har jeg alltid noen ekstra i en liten pose i toalettmappen sammen med ekstra linser.
  • Og når jeg lager til kveldsmat, som jeg har spist fast de siste 8-10 årene, tenker jeg alltid etter om jeg har tatt min Fri Flyt Omega-3 før på dagen. Hvis jeg ikke har det får jeg tatt det da.
  • Når jeg drar på ferie, sånn som nå hvor vi har vært hele 9 dager på fjellet, står den på pakkelisten i likhet med tannbørsten, den pakkes ned i toalettmappen og settes synlig frem på kjøkkenbenken eller kjøkkenbordet.

En boks med 120 kapsler rekker til 60 dager, og noen dager før det er tomt kan jeg enkelt bestille mer på nettsiden til vnp . Jeg synes tiden flyr, og er ikke noen storshopper på nettet, så jeg kjøper gjerne tre i slengen. Da får jeg fri frakt også. I tillegg går jeg sjeldnere tom – noe som minsker sjansen for en periode uten dosene mine.

Det er heller ikke dumt å abonnere og få kosttilskuddet levert rett hjem postkassen. Det er jo veldig enkelt og praktisk, og kanskje det beste for å få varige omega-3 vaner. Nå får du 25 % rabatt på Fri Flyt Omega-3 ved å klikke på denne linken!

 

omega34

Tar du kosttilskudd?

Ha en superduper uke!

Trine 🙂

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *