Treningskalender eller sjokoladekalender?

Julekalender-hele-blogg-og-insta

Jeg elsker jul og begynner gjerne å glede meg første gang i august, hehe. Men jeg holder igjen selvfølgelig. Nå som den koselige adventstiden endelig er her så sparer jeg derimot ikke på noe og skal nyte hver dag frem til jul.

Trines Treningsglede hadde fortsatt vært en blogg og en treningsblogg uten julekalender, men faktisk ikke min, Trine sin (hvis du spør de som kjenner meg godt så tror jeg de er enige). Jeg er og blir en «solid» julejente og det har jeg ingen ambisjoner om å prøve å skjule på bloggen, hi hi.

Jeg har tenkt til å vente og telle ned sammen med dere!

Selv er jeg vokst opp med pakkekalender og jeg skal innrømme at den gode førjulsfølelse kommer ordentlig først med en form for nedtelling – også nå som jeg er voksen. Det handler ikke så mye om hva som er i kalenderen, det prøver jeg også å videreføre til mine barn. Symbolikken, ventingen og den økende spenningen når julen nærmer seg er det viktigste synes jeg. Sjokoladekalender har jeg ikke hatt så ofte, men i år har en venninne som bor langt unna overrasket meg med sjokoladekalender i posten, og jeg er så rørt. Det varmet så veldig og jeg gleder meg til å telle ned i jul med små sjokoladebiter og henne i tankene hver dag.

Om du spør meg om treningskalender eller sjokoladekalender er mest «riktig» så er svaret selvsagt – ja takk begge deler!

 • Skal man være veldig fornuftig, kutte ut sukker eller holde seg til godis i helgene også i desember, så må man jo avstå fra sjokoladekalender.
 • Skal man blåse i alt og dyrke førjulskosen med godsaker, så kan man jo nyte julekalenderen og mer til.
 • Vil man velge den gyldne middelvei så kan man vel gjøre litt av både fornuft og førjulskos – holde seg i aktivitet og unne seg en sjokoladebit hver dag frem til jul.

Litt av både fornuft og førjulskos er min plan, og det oppfordrer jeg følgerene mine til og. Sjokoladekalender får dere ikke av meg, men jeg vil gjerne gi dere en treningskalender der jeg gir dere EN NY STYRKEØLVELSE HVER DAG frem til jul. Hver dag frem til julaften får du også EN GOD GRUNN TIL Å TRENE REGELMESSIG, som forhåpentligvis skal gi deg ekstra motivasjon til å holde deg i gang – både i julestria, juleferien og gjennom hele det nye året.

OBS! Alle som sender meg et bilde av seg selv når de gjør en av øvelsene i kalenderen (det holder med en selfie i treningstøyet) er med i trekningen av et individuelt tilrettelagt styrkeprogram som du kan starte 2017 med.

Sammen trener vi oss opp og teller ned – til jul 🙂

Som jeg gleder meg til i morgen, det håper jeg du gjør og. 1. desember.

Håper Trines Treningsgledes julekalender kan gi dere ny inspirasjon, ny kunnskap, mer selvstendighet og ikke minst føre til at du går julen og det nye året sterkere i møte.

Da gjenstår det å puste dypt, senke skuldrene og ønske den hektiske og hyggelige førjulstiden velkommen! For meg starter den hyggelige delen allerede i kveld da jeg skal på mitt første julebord. Så ruller det videre med jentejulebord til helgen, nissefest til uken, luciafest uken etter, kakebakst, julelunsjer og tradisjonsrik ballettforestilling i Ibsenhuset med fineste niesen på scenen.

Jeg er så klar 🙂 God nedtelling folkens.

Varm klem fra jule-Trine

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede 

4 kommentarer

 1. Genialt med treningskalender – det får bli min kalender i år ( da bikkja vi passa spiste opp te-kalenderen min) og det skal bli bra.

  1. Trines Treningsglede

   Så hyggelig at kalenderen falt i smak 🙂 Ha en fin adventstid!

 2. Laila Ingelin Eriksen

  Håper treningsøvelsene kommer på morgenen:D

  1. Trines Treningsglede

   Klart dere skal få kalenderen på morgenen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *