Trines Treningsgledes gå- og løpeprogram – oversikt!

Treningsprogrammer

Et treningsprogram kan gi deg motivasjon til å komme i gang, holde i gang samt få deg i god form. Alle kan ha nytte av mine kondisprogram uansett utgangspunkt – du finner alle lenger ned i innlegget her!

Følger du et ferdig opplegg som noen andre har tenkt ut til deg, er det stor sjanse for at du gjør treningen på en liten annen måte enn du ellers ville ha gjort, noe som kan gi både motivasjon og fremgang. Og når programmet er utarbeidet etter faglige treningsprinsipper er det store sjanser for at får økt treningseffekten betydelig om du følger det.

Jeg har forresten gågruppe og motbakkegågruppe i området Oslo Vest/Bærum på tirsdager. Oppstart august. Ta kontakt med meg på mail om du er interessert: trine@trinestreningsglede.no

Å utfordre kroppen på en ny måte er alltid positivt og hindrer at du stagnerer. Forandring fra tid til annen er også noen ganger det som skal til for å få fart på fremgangen.

På Trines Treningsglede finnes det kondisjonsprogrammer med forskjellige vanskelighetsgrader. Foreløpig har jeg laget gå- og joggeprogram, og du finner noe som passer enten du er helt utrent, går fra før men vil få mer ut av turene, vil begynne å jogge, har jogget litt fra før, eller er en erfaren eller regelmessig jogger som vil ta formen til nye høyder.  

Jeg samler alle ferdige kondisjonsprogrammer i DETTE blogginnlegget og oppdaterer det forløpende ettersom jeg lager nye/flere. Så lagre det et lurt sted.

Når det er vinter er det helt ypperlig å fortsette med raske turer. Flotte uteopplevelser, frisk luft og mosjon i ett. Jogging fungerer også fint ute i kulda, så gi det en sjanse om du ikke har gjort det før. Vanlige joggesko fungerer helt greit, spesielt der det er brøytet og ikke mye is. Er underlaget mer utfordrende, kan brodder eller piggsko være en god investering.

Gode løpebrodder og piggsko gir deg trygt grep på glatt underlag, og dermed også bedre fraspark. Staver kan gi deg mer stabil og trygg trening på vinteren, og er dessuten et hjelpemiddel som øker det totale muskelbruket og dermed effekten på kondisjonen, forbrenningen og den utholdende styrken i overkroppen.

8 ukers gåprogram del 1

8 ukers gåprogram del 2 

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 1

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 2

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 3

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 1 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 2 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 3 

Sjekk gjerne også ut en supermotiverende intervalløkt på mølle HER!

Har du ønske om treningsprogrammer innenfor andre aktiviteter? Tips meg!!!

Her kan du se oversikt over alle STYRKEØVELSENE på bloggen med veiledning i tekst og bilder

Hilsen Trine 🙂

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede           

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *