Gi deg selv en gave 1. desember

GAVE

Bekmørket er her alt. Vinteren og kulden kommer bare nærmere. Hvem som helst av oss kan falle sammen i sofaen. Å ligge lunt i ro under pleddet går farlig fort å venne seg til. Det er så altfor lett å bli der.  

Skal du la det bli deg?

Tenk om det fører til det motsatte av det du kanskje ønsker deg og trenger på korte og mørke dager i den søte og hektiske julestria? Mindre energi, mer trøtthet, svakere fysisk form og kanskje vektoppgang? Kanskje mister du lysten på å være sosial til og med… 

For å klare å holde treningen i gang i en utfordrende overgangsperiode hvor det også skjer mye annet, kanskje du trenger et mål? Det trenger ikke være å delta i et maraton til sommeren. Tvert i mot. Det kan være mye mindre, enklere og hverdagsvennlig.

Hva med å sette et mål om å være sporty i hele november før du blir feststemt i desember? 

NOVEMBER

Konkret kan det innebære å trene minst 12 ganger i løpet av måneden (altså i snitt cirka tre ganger i uken). Husk at raske turer hvor du får opp pulsen teller!

Og hvis du klarer det, så ringer du desember inn med en gave til deg selv!!!

Å få en velfortjent premie som gleder deg, som kommer på toppen av selve helsegevinsten og treningseffekten, må jo gi en knallåpning av adventstiden mens barna åpner sine første luke i kalenderen?   

Tenk deg å starte julebordsmåneden og den koselige men hektiske førjulstiden med bedre form, mer overskudd og en fornøyd utstråling på grunn av den gode innsatsen? 

Hva du eventuelt har mest lyst til å gi deg selv, vet jo bare du. Men bestem deg for hva det er nå, drøm om at det blir ditt og begynn å glede deg. 

Gaven trenger ikke koste mye penger eller inneholde masse kalorier, men pass på å finne en gave som motiverer deg, spesielt på ekstra tunge dager.

Husk det er viktigere hva du gjør fra nå og til jul enn hva du gjør fra jul til nyttår. Du har fortsatt nesten to måneder på deg til å avslutte 2016 sprek og blid og gode muligheter for å gå inn og nyte julens goder med god samvittighet.

Men da må du ikke synke sammen i sofaen og bli der nå! 

God lørdag 🙂

Hilsen fra Trine

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *