24 timers livsstil

241

Dette er ikke et sponset innlegg, og denne boken er ikke gitt ut akkurat nå. Det er en varm anbefaling om en bok du bør ha i hyllen din.

Livsstilsboken er skrevet av blant annet Anne Mette Rustaden, som er en stor faglig støtte for meg og en venn jeg beundrer. Jeg vil si at Anne Mette er den personen som har betydd mest for min faglige utvikling innenfor trening de siste 10-12 årene og vi har hatt mange krysningspunkter gjennom livet.

Som dyktig fysioterapeut behandlet Anne Mette en av mine belastningsskader for mange år siden. Som rå dance aerobic instruktør trente hun meg og til og med pushet meg til å tørre å ta over hennes time som fersk instruktør da hun skulle slutte. Som foreleser på NIH-Fitness lært hun meg treningsfaget og mye om trenerrollen. Og ikke minst som treningsekspert og kollega i Vektklubb.no i mange år har hun formidlet utrolig mye fornuftig på en forbilledlig måte, og jeg har sugd til meg alt fra hennes kant. Jeg synes absolutt Anne Mette skal ha litt av æren for at VGs Vektklubb.nos oppbygning ble meget solid forankret på treningsbiten. Det er synd at hun ikke lenger sitter i fagpanelet.

244

PÅ NIH-fitnessconvention nylig var jeg på foredraget hennes om temaet i boken, og jeg ble inspirert til å lese litt i boken igjen og anbefale den til dere. For jeg vet at mange av mine følgere har litt erfaring på baken og ønsker å kunne leve et sunt og balansert liv med rom for å kose seg.

Boken heter altså 24 timers livsstil – sunn – sterk – frisk, og gir deg en innføring i en livsstil du kan ha 7 dager i uken, 24-timer i døgnet. Anne Mette har skrevet boken sammen med en ernæringsfysiolog og en psykolog og sammen formidler de den helhetlige tankegangen som ivaretar hele deg. De gir deg konkrete råd og verktøy for hvordan du kan bli en sunnere og sprekere utgave av deg selv. Boken hjelper deg til å innarbeide gode og varige livsstilsvaner steg for steg.

243

Dette er altså en bok, et innhold og skrevet av forfattere som jeg identifiserer meg helt og holdent med, og jeg er sikker på boken vil gi deg noe. Så løp og kjøp! 🙂

Helgen står snart for tur, den er også en del av 24 timers livsstilen. Jeg ønsker å kose meg i helgen, skeie ut og gjøre en forskjell fra hverdagen, men jeg hater å føle og ikke minst kjenne på kroppen at jeg har lagt en usunn helg bak meg på mandag. Så her gjelder å finne en balanse i alt så det ikke blir ødeleggende overdrivelser men en velgjørende kos.

God helg snaaart! Men først – livetrening klokken 20.30!!! Er du med?

LivetreningJoachim

Hver tirsdag og torsdag klokken 20.30 har jeg 30 minutters styrketrening live på facebook-siden Trines Treningsglede. Over tid trener vi hele kroppen med enkle øvelser, og jeg varierer hvilke muskelgrupper vi trener fra uke til uke. Treningen er gratis. Du kan trene hjemme i din egen stue etter instruksjon fra meg. Det du trenger er egen kroppsvekt, litt armslag og fylte vannflasker eller håndvekter. Det optimale når du skal trene hele kroppen hjemme er å ha ett sett med litt tyngre vekter for underkroppen og et sett med lettere vekter for overkroppen. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

Ha uansett en fin torsdag! 🙂

Hilsen Trine

For å følge meg på Facebook-siden min Trines Treningsglede gå inn her og klikk «likes» På den måten får du alle varslingene mine om livesendinger, blogginnlegg, inspirasjon og informasjon.

Instagramprofilen er @trinestreningsglede 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *