8 ukers LØPEPROGRAM for aktive mosjonister del 3

Kondisjonsprograsjontopp

Vil du avansere løpingen enda mer?  Da er «8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister del 3» kanskje treningsprogrammet for deg.

Passer løpere som har trent mye og varierte løpeøkter, inkludert intervall og som løper sammenhengende i 90 minutter. Du elsker å løpe og vil ta løpingen enda et skritt videre.  

Løpeprogrammet er det høyeste av seks jogge- og løpeprogram på Trines Treningsglede online kondis og bygger på løpeprogram del 1 og 2. Programmet gir deg som løper på et høyt nivå muligheten til videre effekt, progresjon og løpeglede. Basisen er fortsatt tre varierte økter i uken og inkluderer intervall og langkjøring. Les mer om LØPEPROGRAM i dette innlegget og her.

For å komme i gang med LØPEPROGRAM del 3 – BLI MEDLEM i Trines Treningsglede LØPEPROGRAM her og ta kontakt snarest for å bytte til del 3. 

ONLINE KONDIS//GÅ- JOGGE -LØPEPROGRAM:  For kun 99 kr måneden får du tilgang til gå-, jogge- eller løpeprogram for ditt nivå til en hver tid, året rundt. I lukket Facebook-gruppe får du komplett 8 ukersprogram som du kan følge. Du er velkommen til å rapportere øktene du har gått, jogget eller løpt og diskutere treningen sammen med andre som følger samme program som deg. Når du har bedret formen og er klar for nye utfordringer, hjelper jeg deg å finne nytt program! Motiverende. VELKOMMEN!

Styrketrening er dessuten kjempeviktig å gjøre ved siden av pulstrening. Ikke medlem av Trines Treningsglede online styrketrening ennå?

MELD DEG INN HER NÅ: 

Gratis prøvetid 1 mnd, ingen bindingstid!

I online styrkegruppene mine er du med på hele styrkeøkter med meg som instruktør, i hovedsak LIVE. Du slipper å tenke på hvilke øvelser du skal velge og hvordan du skal sette sammen øvelser og program gjennom en lengre treningsperiode, det gjør jeg for deg. Tren hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Veldig motiverende! 

Mer om «8 ukers løprprogram for mosjonister del 3»

  • Husk at det bør være en hviledag mellom øktene, alternativt en dag med rolig løping. 
  • Ønsker du ytterligere fremgang, så ha gjerne økt nummer fire og eventuelt fem i de ukene hvor det passer og du har overskudd. Løp i så fall rolig i sone 1 i 40-70 minutter. Se nivå «løp rolig» nedenfor. Øk mengdene gradvis. Ikke gå rett fra 3 til 5 økter.
  • Varier gjerne underlaget du løper på. Det beste er å løpe mest på stier og grusveier. Det kan være fint å løpe enkelte av intervalløktene på en friidrettsbane, hvis det er en slik i nærheten av der du bor.
  • Får du vondt og antydning til skader, ta pause, tren alternativt! Sykling og svømming er bra.
  • Kort om intervalltrening: Intervalldragene skal helst skal løpes i jevn fart og det første draget skal gå saktest og det siste gjerne raskest. For de som bruker pulsklokke skal pulsen helst gå under 120 før man starter på nytt drag. Hvis du ikke klarer å gjennomføre alle intervallene har du startet for raskt! Enkelte av øktene er tøffe med mange intervaller. Det er viktig å ikke starte for raskt i de første. Start kontrollert og øk heller litt på de siste intervallene hvis du klarer. Du skal være sliten etter å ha gjennomført intervallene, men du skal ikke være helt utmattet. Du skal helst glede deg til neste økt!

Få flere tips her: Om løping for aktive mosjonister

Lykke til!

Hilsen Trine 🙂

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *