8 ukers JOGGEPROGRAM for nybegynnere del 3

joggeprogram3

Vil du ha enda bedre joggeform? Da er «8 ukers JOGGEPROGRAM del 3» treningsprogrammet for deg.

Passer for deg som allerede har blitt en jogger, er vant med intervall og løper 45 min jevnt allerede. Du vil holde joggevanene og få videre fremgang og kondiseffekt.

Joggeprogrammet er det tredje nivået av Trines Treningsglede joggeprogram, og bygger på del 1 og 2. Når man først har etablert joggevaner og god form er det meningsfylt og gøy å fortsette med smart, effektiv og skadeforebyggende trening. Følger du programmet kan du løfte kondisjonen ytterligere, fortsette å fylle hverdagen med løpeglede og enkelt være en helårsjogger. Etter å ha fullført del 3 er man dessuten klar for Trines Treningsglede LØPEPRGRAM.

For å komme i gang med JOGGEPROGRAM del 3 – BLI MEDLEM i Trines Treningsglede JOGGEPROGRAM her og ta kontakt for å bytte til del 3. 

ONLINE KONDIS//GÅ- JOGGE -LØPEPROGRAM:  For kun 99 kr måneden får du tilgang til gå-, jogge- eller løpeprogram for ditt nivå til en hver tid, året rundt. I lukket Facebook-gruppe får du komplett 8 ukersprogram som du kan følge. Du er velkommen til å rapportere øktene du har gått, jogget eller løpt og diskutere treningen sammen med andre som følger samme program som deg. Når du har bedret formen og er klar for nye utfordringer, hjelper jeg deg å finne nytt program! Motiverende. VELKOMMEN!

Styrketrening er dessuten kjempeviktig å gjøre ved siden av pulstrening. Ikke medlem av Trines Treningsglede online styrketrening ennå?

MELD DEG INN HER NÅ: 

Gratis prøvetid 1 mnd, ingen bindingstid!

I online styrkegruppene mine er du med på hele styrkeøkter med meg som instruktør, i hovedsak LIVE. Du slipper å tenke på hvilke øvelser du skal velge og hvordan du skal sette sammen øvelser og program gjennom en lengre treningsperiode, det gjør jeg for deg. Tren hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Veldig motiverende! 

Mer om «8 ukers joggeprogram for nybegynnere del 3»:

I løpet av disse 8 ukene skal vi øke fra 45 til 60 minutter sammenhengende jogging. Det blir stadig mer raskere jogging og det blir en progresjon i intervallene. Vi skal veksle mellom korte og lange intervaller, intervaller i motbakke og sammenhengende løping i raskere tempo, såkalt terskeløk (en økt hvor du løper rundt den farten du klarer å holde i 30-50 minutter). Vi går gradvis frem, så alle som har gjennomført del 2 skal kunne gjennomføre dette programmet.

Etter del 3 får du enda flere oppfølgingsprogram. Da kan du nemlig gå direkte over på «8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister» i Trines Treningsglede LØPEPROGRAM. Bare ta kontakt!  

Noen løpetips:

  • Vær obs på smerter i leggene (på fremsiden eller baksiden) eller andre steder. Det kan være lett å pådra seg betennelser når mengde og intensitet økes. Selv om vi går gradvis frem, kan alltid skader forekomme. Ta noen hviledager hvis du kjenner smerter og tren gjerne alternativt, som for eksempel sykling, svømming eller raske turer.
  • Tren gjerne styrke for leggmuskulaturen. Det forebygger betennelser og andre plager i leggene. Se egen sak om leggtrening her!
  • Varier underlaget. Løp gjerne på stier eller grusveier i marka og begrens løping på asfalt. 
  • Kort om intervaller: Dragene bør være så jevne som mulig. Det er en god regel at det første intervalldraget skal gå saktest og det siste raskest. Slik sikrer du en god gjennomføring med god treningseffekt, samt at du avslutter økten med en god følelse. Les mer i saken «Om løping for aktive mosjonister»

Husk minimum 1 hviledag mellom øktene!

God joggings 🙂

Hilsen Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

2 kommentarer

  1. Tusen takk for et flott løpeprogram! Jeg er nå gjennom alle tre nybegynnerprogrammene, og løp min første 60 minutters økt for et par uker siden i Kensington gardens mens jeg var på ferie i London. Begynte ifjor sommer og har løpt meg gjennom hele vinteren med brodder og piggsko. Nå er det vår og jeg ivrer etter å gå igang med neste 8-ukers program. Bloggen din er helt super – takk for at du har fått meg til å bli en løper!!

    1. Trines Treningsglede

      Wow, tar av meg hatten – grattis – vil gjerne høre mer og kanskje skrive om deg? Kan du kontakte meg på mail trine@trinestreningsglede.,no hvis det er aktuelt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *