Livetrening tirsdager og torsdager

Foto: Pia Codling
Foto: Pia Codling

Jeg tar opp igjen livetrening og er så glad! I våres – da Facebooks livefunksjon ble lansert – kastet jeg meg på som liveinstruktør og jeg digget det virkelig. I sommer har jeg savnet det, og mange av dere har etterspurt – så dette blir så bra. Håper mange tidligere og nye deltagere hiver seg med.

Det er liten tvil om at regelmessig styrketrening er positivt og jeg anbefaler to økter i uken for å få god fremgang. Livetrening med meg innebærer nettopp det – to styrkeøkter hver uke direkte på Facebook-siden min Trines Treningsglede. Du trener hjemme i stuen din eller hvor det måtte passe – og jeg instruerer deg på skjermen. Tilbudet kjøres fast på tirsdager og torsdager gjennom høsten og jeg geleider dere gjennom trygg, smart og gratis styrketrening.

Er du med?

Første treningsøkt er i morgen allerede. Vi gjøre ulike øvelser for hele kroppen og jeg bytter ut et en til to øvelser hver uke. God instruksjon vil du få hele veien. I valg av øvelser starter vi litt fra scratch med mage-, rygg- og kjernetrening. Så utvider vi til trening for hele kroppen når vi har fått «på plass» senteret. Du kan også skrive til meg under sendingen, om du har spørsmål, kommentar eller bare vil heie på meg. Jeg trenger det, det er litt skummelt å lede livesendinger!!! 🙂

Økten passer for alle og jeg vil alltid forsøke å gi alternativ til en tyngre variant for de som trenger og er klare for det. Du får trent 4-5 øvelser på de tredve minuttene. På sikt er det en fordel om du har et par håndvekter, men du klarer deg med fylte vannflasker og egen kroppsvekt den første tiden. Du trenger ingen kunnskap fra før. For mange som er bundet hjemme når barna har lagt seg, er dette en gyllen mulighet til å få trent likevel.

codlingweb-

Hva får du om du følger treningen?

 • Gratis instruksjon av personlig trener på nettet.
 • 4-5 enkle øvelser valgt ut av meg, som du kan gjøre hvor som helst og når som helst ellers.
 • Styrketrening for sentrale muskelgrupper på under en halvtime.
 • Fokus på å styrke mage og rygg, rumpe og lår.
 • Muligheten til å stille spørsmål om treningsøvelsene og styrketrening.
 • Motivasjonshjelp til å få treningen gjort på 1-2-3.

Håper du kaster deg på treningen klokken 20.30 i morgen?

Slik kan du delta på live på mine livetreninger:

 • Sett av tredve minutter til enkel styrketrening for hele kroppen fra klokken 20.30 på tirsdager og torsdager.
 • Om det er dager du ikke kan delta, husk at du finner øktene lagret på Facebook-siden min og kan trene etter den til du er med igjen.
 • Ta på deg behagelig treningstøy og vær klar lett oppvarmet litt før klokken 20.
 • Gå til min side Trines Treningsglede på Facebook. Livesendingene vil dukke opp så fort jeg går på lufta.
 • Send gjerne inn spørsmål eller kommentarer, likes eller annet. Jeg blir glad for respons når jeg kommer med spørsmål til dere.
 • Rydd litt plass rundt deg, ha gjerne en treningsmatte og plasser pc eller ipad slik at du ser hva jeg gjør på skjermen.
 • Ta med fylte vannflasker eller håndvekter.

Det er kjempegøy om du blir med og gjør øvelsene. Du kan jo også bare se sendingen og finne ut hva dette er. Kanskje du blir med neste gang i stedet? Veien vil bli til mens vi går sammen. Gi gjerne tilbakemelding om du har noe på hjertet. Jeg er åpen for gode innspill!

PS. Livesendinger blir alltid lagret, slik at du kan se den når du måtte ønske i etterkant, og dermed trene senere hvis for eksempel tidspunktet ikke passet.

Gleder meg veldig til å komme i gang igjen, det var så gøy sist!!! Sammen skal vi bli sterkere. Jeg skal minne om treningen på facebook i morgen, så om du følger siden min er du med på nedtellingen. Dette innlegget må dere forresten gjerne dele aktivt med venner, så flest mulig kan få vite om konseptet og at vi skal i gang denne uken.

Ha en fin kveld alle sammen og vel møtt!

Hilsen Trine – utdannet gruppetrener og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *