Når fremgangen plutselig kommer


Uke3-2

Svært gode dager på trening kan komme overraskende på. Det gjorde det for meg denne uken. Så deilig!

Uventet overskudd generelt, uvant energi i kondisjonsøktene, mer kraft på styrketrening og bedre teknikk og kroppskontroll.

Kanskje kan man si at jeg har lagt opp til det selv. Å legge seg på et lavt nivå den første tiden, ha lave forventninger, konsentrere seg om handling samt å bevege seg ofte – det kan slippe mestringsfølelsen lettere til og oppturer.

Å føle at man er på vei et sted føles unektelig rettferdig når man har stått på, selv om det kom brått på. Jeg har tatt litt innover meg at treningen jeg nedla så regelmessig før jeg ble syk fra april til juni ikke var forgjeves. Ei heller den standhaftige mammatrimmen jeg bedrev i 2012-2014 eller alle de aktive årene før det. Ingenting er jo forgjeves!

Nå som jeg kjenner på en liten opptur blåser jeg den litt opp. Jeg er god på det – og har tro på det å sette pris på små fremsteg!

Helt synkront med denne indre oppturen har tre ukjente, uavhengige personer i mitt treningsmiljø kommet bort til meg denne uken og sagt ting som tyder på at de observerer noe av det samme som jeg subjektivt føler. Fremgang! Det bekrefter for meg at det begynner å skje noe med formen min, at jeg er på vei til å finne tilbake til meg selv.

Selv om det er langt frem – for en fantastisk følelse av mestring. Takk for at dere kom bort!

Vi snakker ikke om kommentarer som har med utseende eller kroppen å gjøre. Det er ikke det som booster min selvtillit eller utløser et helt blogginnlegg.

Spørsmål om styrketekniske ting og tips til øvelser fra en fremmed mann. Tilbakemelding  om at det oser av energi og stemning rundt der jeg står plassert med steppen min. Komplimenter om nydelige og inspirerende armbevegelser gjennom koreografien etterfulgt av en beklagelse for at hun hermet.

Denne uken kjente jeg altså plutselig på fremgang og det kom både innenfra og utenfra.

codlingweb-4063

Komplimenter, positive tilbakemeldinger, ros og fine ord tar man med seg uansett, spesielt hvis det har buttet en stund. Det er en fin ting og skader ikke å gå bort til folk man ikke kjenner også, hvis man tenker noe positivt om dem. Tusen takk til dere som gjør det! Det skal jeg jammen bli bedre på.

Det kan gi mer motivasjon enn man aner.

Jeg er klar for uke fire og mer oppbyggende og lystbetont trening. Det blir en annerledes uke for min del. Lar høre fra meg 🙂

Hvordan ligger dere an med deres prosjekter? Del gjerne, jeg blir alltid glad når det tikker inn meldinger hvor dere meddeler litt fra deres treningsliv.

God søndagskveld!

Hilsen Trine

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *