Mine inspirasjonskilder


ThereseCleveS

For å oppnå endringer, og spesielt de vi synes er krevende, kan drahjelp utenfra bidra til at vi lykkes. Å gå på et kurs, følge et program, være del av et nettverk eller bare være rundt mennesker du inspireres av..for eksempel.

Jeg har noen ulike personligheter i livet og omgivelsene mine som gjør spesielt inntrykk på meg og som jeg søker for å få inspirasjon. Trekk ved dem er at jeg liker deres tilnærming og de kjenner meg godt, personen er en sterk rollemodell, har veldig god kjemi med meg, besitter kunnskap jeg søker, har god formidlingsevne eller bare av en eller en annen grunn får meg til å utløse handlekraft for å bli en bedre utgave av meg selv.

Therese Cleve-Stiansen er den første jeg vil trekke frem som en sterk inspirasjonskilde. Therese er trener og utdannet coach og jobber mye med å bevege mennesker – både fysisk og psykisk med et resultat av mestring. Du kjenner henne kanskje fra Skal vi danse? Sist sesong svingte hun en stiv proffsyklist ut i dansen.

ThereseogMads

Instagramprofiler som viser fram sine egne resultater og that´s it, har jeg problemer med å la meg inspireres ordentlig av. Therese er ikke av denne sorten, selv om hun er tilstede på sosiale medier og driver coaching over nettet. Therese har jeg vært så heldig å få bli kjent med, både gjennom dansesonger på TV og i jobbsammenheng.

Du merker at Therese setter seg selv til siden. I måten hun er på, i alt hun formidler i jobben sin, i måten hun gjør andre gode, ja hele vesenet. Da blir det plass til å bli inspirert og fokusere på egne handlinger.

Hun brenner for å hjelpe andre til å bli en bedre utgave av seg selv. Fokuset er ikke rettet mot hennes prestasjoner, oppnåelser, meritter, rekorder eller vellykkete liv.

Jeg opplever at Therese er veldig opptatt av enkeltindividet, både når det gjelder henne selv og alle rundt. Jeg er jeg, du er deg. Jeg var der, nå er jeg her. Du er her, og du skal dit. Det virker ikke som hun vet hva det er å sammenlikne seg med andre, prøve å bli bedre enn andre eller være konkurranseutsatt. Noe hun så til de grader har vært gjennom karrieren sin.

Du blir ikke bedre av å prøve og bli en annen. Du blir heller ikke nødvendigvis lykkelig av det hvis du skulle «nærme deg». Du blir bedre hvis du fokuserer på deg selv, ditt ståsted, dine mål, dine ressurser, dine styrker, dine muligheter…er det jeg sitter igjen med etter bekjentskapen med Therese.

Dette er godt å bli minnet på iblant. Det tror jeg gjelder for mange. Ikke minst i den verden vi lever i om dagen hvor vi får så mye innblikk i og oppdateringer om andres status på alt mulig. det kan kreve sin kvinne å skille sine egne prosjekter fra andres.

Kanskje du også fikk noe ut av min inspirasjonskilde? Håper det!

Ønsker alle en nydelig lørdag. Kanskje du gjør noe som tar deg et ørrite skritt nærmere målet ditt?

Hilsen Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *