Nu kör vi!

1

Ny måned. Ny mandag. Nye muligheter! Med mitt ufrivillige opparbeidede treningskrutt gjennom sommeren kan jeg love god drahjelp om du trenger det. Jeg er nå så klar for å komme i form at jeg har aldri opplevd maken.

I april var jeg også klar, og jeg fikk seks uker med en god forsiktig start, gradvis opptrapping og jeg fikk snuse på fremgang.

Før jeg ble syk igjen i juni for ørtende gang i år.

Jeg så veldig frem til å holde i gang regelmessige treningsrutiner gjennom ferien, men kunne ikke trene i det hele tatt.

Jeg gledet meg til å ta opp tråden igjen etter to ukers sykdom, men ble ikke frisk og måtte fortsette å holde meg i ro.

Selv etter fem uker, da jeg var nær ved å bli tom for tålmodighet og positive tanker, ante jeg fortsatt ikke hvor lenge det var igjen av min ufrivillige inaktive sommer.

Jeg er fortsatt usikker på helsen og skal utredes de neste ukene. Men nå er jeg der at jeg starter forsiktig opp med det meste.

Og jeg er så klar!!! Og deg er sikkert flere med meg. De fleste har vel hatt ferie og alle har kanskje ikke trent i ferien? I hvert fall ikke så bra som til vanlig?

I dag har jeg kommet godt i gang. Både med styrke…

2

..og med kondisjon, dance step.

3

I morgen blir det tur i marka, og slik fortsetter det daglig med variert fysisk aktivitet tilpasset min tilstand nå.

Som jeg gleder meg til å komme i gang ned alt, trappe opp, begynne å pushe meg ordentlig, fortjene hvile, kjenne formen komme og ha masse endorfiner og treningsglede i hverdagen igjen.

Misforstå meg rett, men jeg er nesten litt hevnlysten på et vis. Som om jeg har innebygd krutt som skal ut.

Det skal uansett handle om å skynde seg langsomt, men det er deilig å ha masse sterk motivasjon til å sette av god tid til variert, lystbetont, effektiv og sunn trening fremover!

Når jeg har fått litt mer kunnskap om hva som feiler meg og om det er hensyn jeg må ta fremover, samt kommet i gang med jobb ordentlig, blir det selvsagt snakk om Livetrening på Facebook-siden min igjen!!!

Jeg skal dele masse tips, inspirasjon, treningsprogrammer og drypp fra mitt eget kom-i-form prosjekt fremover.

Gleder meg til en aktiv, sprek og sunn august – krydret med 40-årsfester, bryllup, reise og matglede!

Er det flere enn meg som er klare?

Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *