Har aldri vært så flink før

image

Man kan godt si at jeg har blitt tvunget til det nå. Samtidig så hadde det vært mulig å ignorere.

Jeg velger å se på det slik at jeg har vært flink nå, flinkere enn noen gang til å lytte til kroppen.

Det er utrolig fristende å ignorere signalene. Alt jeg vil er å trene, regelmessig og ofte. Og det er en stor del av jobben min. Det hadde også hjulpet meg for å klare og få tilbake normalvekten min, som er viktig for meg og for helsen min.

Likevel så klarer jeg å kjenne etter og ta innover meg at kroppen ikke vil. Den kommer seg, men er fortsatt ikke helt klar, etter seks uker i ulage.

Jeg har følt meg bra nok innimellom de siste ukene og prøvd forsiktig. Men så har det ikke gått en vei. Selv om jeg er vant til det og forventet det, så har jeg fått det med meg. Mot mitt ønske har jeg lyttet og tatt to skritt tilbake  etter ett skritt frem.

TjomeTrine2

Og så har jeg forsøkt å fokusere på næringsrik mat, måtehold og masse vann. Kroppen har spurt etter det og! Men jeg har kost meg også. Det har ikke vært til å unngå. I løpet av en syk sommerferie er det mange behov å tilfredsstille.

image

Når jeg skulle i knallform endelig etter to svangerskap og sykdom og planla å bruke sommeren og ferien til å bygge meg gradvis opp mot en sterkere høst, og er svakere, mer uopplagt og utrent enn noen gang, da hjelper det å finne noe positivt.

At jeg har vært flink! Tålmodighet har jeg vist. Is i magen har jeg hatt.

Jeg har forholdt meg til sykdom og til en litt uviss tilstand som det krever tid og tålmodighet å finne ut av. Jeg har spilt på lag. Til tross for at det ikke har gitt umiddelbare positive virkninger har jeg fortsatt å lytte til kroppen og la være å gjøre det jeg vil, savner og liker så godt.

Trening.

Jeg er sikker på det løsner snart. I morgen skal jeg gå en liten men aldeles vakker tur! Gleder meg veldig.

Vi høres 🙂

Trine

1 kommentar

  1. Elizabeth

    Flink er du, Trine!
    God tur i dag, og god tur tilbake til «normalen». Du er en stjerne!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *