Tjøme på sitt beste

tjome3

Varmen har kommet. Vinden har gått. Båtlivet bråker så deilig. Høysommeren er her og jeg befinner meg akkurat der jeg skal være – i paradis. Det er på tide med en skikkelig sommerhilsen fra meg!

Tjøme er mitt paradis. Brøtsø og Røssesundet er langt mer enn et populært sted å feriere. Jeg har vært i dette sommerparadiset fra jeg var to måneder gammel. Her har jeg fått hard hud under føttene fra jeg kunne gå. Jeg kjenner alle hjemmestedene, lekeplassene. Jeg kan konturene i terrenget og kan løpe rundt i blinde. Her har jeg tilbrakt hele somre med besteforeldrene mine og de kjæreste minnene med mormor og mange av de andre menneskene mine har jeg akkurat her.

Tjømeogmormor

Jeg har festet her gjennom tyveårene og kan uten å sjekke klokken si om klokken er 03.00 eller 06.00 ved å se meg rundt på svabergene. Jeg har tatt styrkeøvelser på solmatta og joggeturer ned til Flatland etter mamma.

Nå er jeg 40 år. Nå går jeg også mye turer i de vakre omgivelsene her…

TjomeTrine2

og viser barna mine mest mulig av det jeg selv har et kjært forhold til…

TjømeMagnus

Frisk sønnavind rett fra havet er det vanligste, men nå, nå er det helt stille her. Det bringer minner til tidligere somre. Når det er stille nok til at alle har slått seg fullstendig ned på skjæret, helt nede i vannkanten. Når det er varmt nok til at alle bader og «bor» i vannet, til og med morfar.

Tjømerose

I går kveld satt vi ute til sent og nøt utsikten, stillheten på vannet, solnedgangen, snacks og rosévin, mamma og jeg. Magnus sov søtt i «mormors seng». Magiske kvelder som dette, i et ellers vindutsatt sund, vokser ikke på trær. Jeg nøt hvert sekund og fikk tid til å tenke taner ut. Det er heller ikke så ofte i et hektisk småbarnsliv.

tjome4

De ivrigste padler i all slags vær, men på kvelder som i går slipper naturen til ekstra mange. Jeg nøt synet av han aktive her og tenkte på alt jeg har lyst til å bruke kroppen til resten av sommeren og i høst.

tjome

Røssesundet ble ikke noe mindre vakkert og nytelsesfullt etter som dagen gikk i går.

tjome2

Når sommeren bikker midten av juli, har jeg det med å begynne å tenke fremover så smått. Både på alt det gøyale som skal skje med 40-årsfester og brylluper, på alle de fine høstturene og treningsopplevelsene jeg har i vente, på hektiske og gode hverdager som kommer og ikke minst på jobben som tar seg opp for alvor i august.

TjomeTrine

Jeg er så takknemlig for alle følgerene jeg har fått. Håper dere henger med selv om bloggen og jeg er i sommer- og feriemodus. Som jeg gleder meg til fulle dager og fullt fokus på å lage godt treningsinnhold til dere. Til å ta opp livetreningen. Til å komme i form og ta dere med på ferden. Til å gi dere flere tips og mer inspirasjon.

Har du noen ønsker for hva jeg skal ta opp eller gi dere på bloggen eller på facebook? Del gjerne med meg!

Nå må alle sammen nyte sommeren mens den er her!

Husk at når høstmørket og hverdagen kommer får du utrolig mye igjen for å opprettholde fysisk aktivitet nå i ferien. Alt er bedre enn ingenting. Alle monner drar.

Riktig god sommer fra meg!

Varm klem fra Trine på Tjøme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *