Ingen frokost er bedre enn denne

frokosttopp2

Den beste frokosten er den Frode og jeg har hatt disse dagene i Roma. Den smaker så utrolig godt!

frokost3

Den er sen, mellom klokken 10-11 en gang. Det er nesten tre timer siden vi våknet og tok en liten yoghurt. Vi har jogget og gått en time eller mer allerede. Vi er så sultne og tørste!!! Og slitne…

Her i Roma bor vi på et lite og spesielt hotell i gammel stil med kun seks rom totalt. Det er ingen spisesal her og frokosten kommer rullende inn på rommet på det tidspunktet vi ønsker. Vi trenger ikke gjøre noen ting, verken for oss selv eller barna. Bare la alt det søte ligge igjen og håpe at de ikke synes vi er frekke og utakknemlige.

Å få frokost servert i tillegg, etter trening, er jo en bonus og helt fantastisk!

frokost4

Vi kan bare sette oss ned i treningstøyet – spise, drikke, kose oss og bruke tid på å nyte.

Jeg er ikke noe «frokostmenneske» til daglig. Ikke finner jeg roen til å sitte ned. Ikke smaker det meg noe godt heller. Så på hverdager handler det bare om å få i seg noen nyttige næringsstoffer så fort jeg bare kan. På ferie og i helger er det selvsagt annerledes. Da tar jeg meg tid og nyter lang frokost. Er mer sulten da fordi det går litt tid fra jeg våkner til jeg spiser.

Når det er ferietid liker jeg aller best å trene før ordentlig frokost. Servert eller ei. Helst da med en banan eller liten yoghurt i magen. Og vann! Å ha trent tidlig på dagen er en god start. Det setter den gode følelsen i meg. Og det er så digg å ha resten av dagen foran seg og vite at anstrengelsen er gjort.

På sydenferie og i varme storbyer er det helt klart morgentrening som gjelder på grunn av temperaturen. Men med to små barn får vi ikke det til sammen, da må vi dele oss opp. Den ene trener før frokost og den andre før middag.

Vel, nå er frokosten inntatt og det smakte aldeles nydelig, også kaffen da..mmm.

Frokost1

Nå hopper jeg i dusjen og så skal mer av Roma utforskes og inntrykk skal suges inn. Vi skal ta det med ro og kose oss.

I morgen blir det helt klart hviledag. To løpeturer på rad er mye for min del, og jeg kjenner det både her og der. Jeg tar signalene og gleder meg til en morgenstund helt alene på café hvor jeg skal skrive tale til mamma som blir 70 år.

Varm hilsen fra Roma 🙂

Trine

2 kommentarer

  1. Høres ut som en drømmestart på en ellers spennende dag!!!

    1. Trines Treningsglede

      Nettopp mamma 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *