Livesendinger for både utrente og trente

Livehantler1

Faste treningstimer med meg via Facebook Live er i gang på tirsdager. Vi er en gjeng som har testet to enkle «lavterskel» halvtimer med styrkeøvelser. Tilbakemeldingene er positive. Takk for det!

Veldig gøy!

Sjekk ut de første livesendingene her!

Fra nå av kjører vi på videre med en styrketime som passer både for utrente og de som er i gang fra før. Fremover drar jeg dere gjennom mange ulike øvelser, fire-fem per gang, noen med egen kroppsvekt, andre med fylte vannflasker. På den måten får vi trent flere muskelgrupper i kroppen.

Livehantler2FBteaser

For dere som trener styrke fra før, og som vet eller kjenner at vannflasker blir for lett, anbefaler jeg å bruke håndvekter. Om du tenker å trene og bli sterkere over tid, og ikke har vekter fra før, vil jeg si det en god investering å kjøpe det nå. I øvelsene med egen kroppsvekt vil jeg alltid gi et alternativ til en tyngre variant, og da velger du den som passer for deg.

Følger du treningen over tid, og gjentar programmet minst to ganger i uken, skal du bli generelt sterkere i hele kroppen. Flere har ønsket at jeg kjører timen mer enn en gang i uken. Av og til vil jeg derfor også ha livesending på torsdager klokken 20. Det vil annonseres i forkant på bloggen og på min facebookside Trines Treningsglede.

Lik siden her hvis du vil få med deg oppdateringer om blogginnhold og livesendinger!

codlingweb-4592

Jeg har stor fokus på instruksjon og riktig øvelsesbilde i timene mine. Terping på teknikk er et effektivt virkemiddel når man trener uten utstyr, eller med lett motstand. Å få tak i de rette musklene og å gjøre en bevegelse riktig, kan i seg selv gi deg fremgang og gjøre deg sterkere. Grunnleggende god styrketeknikk vil dessuten komme deg til gode når du for eksempel skal begynne med tyngre styrketrening på et treningsstudio. Uansett øvelse og utstyr – jo bedre teknikk du har, jo bedre trener du og jo sterkere blir du.

Når er det livesendinger fremover?

  • Tidspunkt: Hver tirsdag klokken 20.
  • Unntak: 17.mai og 24.mai.
  • Ekstra timer i mai: torsdag 19.mai klokken 20 og mandag 23.mai klokken 20.30.
Livehantler3

Jeg gleder meg veldig til å dra dere gjennom masse fine øvelser fremover, og allerede neste gang tar jeg med meg fylte vannflasker og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Å starte med vannflasker, er en fin måte å prøve seg frem på, før du går til innkjøp av utstyr. Du får litt økt motstand og kan plutselig gjøre en haug av nye øvelser. Men vær obs på at de sannsynligvis veier under 1 kilo hver. Jeg veide mine og de er på under to kilo til sammen.

Ser jeg deg torsdag 19.mai? Håper det!

Jeg gleder meg 🙂

Ønsker dere alle en riktig god 17.mai og pinse før den tid.

Hilsen Trine

Personlig trener og gruppetrener

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *