Min første «liveøkt»: Jeg følte vi var en gjeng!

IMG_0203

God fridag alle sammen!

Så deilig med blå himmel og litt høyere temperaturer endelig. Her er vi småsyke og trøtte etter en natt med lite søvn. Så vi tar det helt med ro og trening er avlyst for både herr og fru. Whats new, hehe..Men det er jo mange fridager igjen av langhelgen og vi har nok å pusle med innendørs. Vi skal nok både få kost oss ute og trent litt etter hvert.

Mitt livs første livesending går litt på repeat i hodet mitt. Jeg kommer ikke helt over at jeg gjorde det. Ikke har jeg instruert på fire år, ikke er jeg i mitt livs form, jeg har aldri figurert på en video eller videoblogg, og aldri vært på tv. At jeg gikk ut av komfortsonen og kjørte på med trening live er jeg superstolt over.

Er også lettet over at det gikk helt fint. Dere som var med på tirsdag skal ha stor ære for det. Masse gode vibber ble sendt min vei gjennom skjermen. Halvtimen røyk unna på «nullkommasvisjh». Godt tegn!

Sommerfugler i magen og «muntlig eksamen»-følelse preget meg hele mandag og tirsdag. Plutselig var vi i gang. Venner, familie, kollegaer, tidligere kollegaer, kjente og ukjente poppet opp på skjermen. Skikkelig kick å se dere. Jeg spurte, dere svarte, dere hørte og så meg og var aktive. Noen var med og trente, andre så på – ved siden av middagslaging eller sying av barnekostymer.

Etter jeg «skrudde av sendingen» spratt jeg rundt meg selv i huset og hadde bare gode følelser. Kjempegøy var det – dette vil jeg gjøre mer av. Dere var så positive og samarbeidet for å få til premieren var topp. Tusen takk!

Til tross for at dere trente og jeg instruerte på hver vår «side av nettet», fikk jeg følelsen av at vi var en gruppe. Det er jo helt rått. Kudos til Facebooks nyeste funksjon. På forhånd syntes jeg det var vanskelig å se for meg hvordan det skulle bli ikke å se dere. Men ved at dere responderte, svarte meg, kommenterte, stilte spørsmål og sendte tomler – må jeg si det ble en veldig positiv opplevelse. Faktisk var det ikke så annerledes enn en virkelig time på SATS – som jeg hadde trodd.

Styrkeute2

Øvelsene kommer jeg til å variere fremover, og plutselig har jeg sending utendørs. Men jeg bytter aldri ut mer enn en eller to øvelser av gangen. Hver sending skal passe for både faste følgere og nye besøkende. For de som vil være med av og til, vil det bli enkelt å følge timen. Jeg legge alltid stor vekt på nøye instruksjon og teknikk.

Jeg anbefaler at dere gjør øvelsene to ganger i uken minst. Det gir best fremgang – og det vil vi ha!

Til deg som var med meg å trene på tirsdag, eller til dere som har fulgt treningen i etterkant, kan dere jo kjøre økten en gang til nå som det er langfri? Og til alle  som ikke var med tirsdag, jeg ønsker dere velkommen til å henge dere med tirsdag som kommer klokken 20.  Ta gjerne en sniktitt på hvordan dette egentlig utartet seg. Livesendingen ligger lagret på Trines Treningsglede.

Gleder meg masse til tirsdag, og ikke minst til ukene fremover. Det blir så gøy å ta dere gjennom masse fine øvelser. Jeg er veldig glad i styrketrening selv, og vet hvor digg det blir for alle når vi kommer godt i gang og teknikken begynner å sitte og man kan ta i hardere og pushe seg selv.

Ved å følge livetimene mine fast får du ikke bare etter hvert en sterkere kropp og holdning, men du får også mer kunnskap og blir en mer selvstendig styrketrener.

Håper vi blir en stor gjeng på tirsdag og at dere vil bidra til å forme «Trines Tirsdagstrening» til supertrening.

Ha en nydelig fridag!

Nå skal jeg pakke bort vintertøy og bake spretten Kristi Himmelfarts kake – og glede småpsjuske mann og barn.

Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.
Livesendingen fra tirsdagstreningen ligger lagret på facebooksiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *