Jeg begynner med livesendinger

codlingweb-4124

Hei, dette blir veldig spennende! Nå kan du trene styrke med meg hjemme i stua di. Via den nyeste funksjonen til Facebook – Facebook Live – skal jeg kjøre faste treningstimer på tirsdager klokken 20 fremover.

Er du med?

Første treningsøkt er i morgen allerede – det blir en spennende test for oss alle. Håper mange vil prøve! Du får styrket mye av kroppen på bare under tredve minutter, og økten passer for alle. Du trenger ingen hjelpemidler eller kunnskap fra før. For mange som er bundet hjemme når barna har lagt seg, er dette en gyllen mulighet til å få trent likevel.

Hva får du om du følger treningen?

 • Gratis instruksjon av personlig trener på nettet.
 • Fire enkle øvelser valgt ut av meg, som du kan gjøre hvor som helst og når som helst ellers.
 • Styrketrening for store deler av kroppen på under en halvtime.
 • Fokus på å styrke rumpe, lår, mage og rygg.
 • Muligheten til å stille spørsmål om treningsøvelsene.
 • Motivasjonshjelp til å få treningen gjort på 1-2-3.
Håper du kaster deg på treningen klokken 20 i morgen?

Slik kan du delta på live på «Trines Tirsdagstrening»:

 • Sett av tredve minutter til enkel styrketrening for hele kroppen fra klokken 20 på tirsdag.
 • Ta på deg behagelig treningstøy og vær klar lett oppvarmet litt før klokken 20.
 • Gå til min side Trines Treningsglede på Facebook. Livesendingen «Trines Tirsdagstrening» vil dukke opp så fort jeg går på lufta.
 • Rydd litt plass rundt deg, ha gjerne en treningsmatte og plasser pc eller ipad slik at du ser hva jeg gjør på skjermen.
 • Du trenger ikke noe utstyr eller hjelpemidler ellers.

Det er kjempegøy om du blir med og gjøre øvelsene. Du kan jo også bare se sendingen og finne ut hva dette er. Kanskje du blir med neste gang i stedet? Men husk at det er premiere på å kjøre trening live for min del, og at veien vil bli til mens vi går. Så om du synes dette så litt knotete eller rotete ut, så blir det forhåpentligvis litt mer smooth etter hvert som jeg får litt øvelse og erfaring.

PS. Livesendinger blir alltid lagret, slik at du kan se den når du måtte ønske i etterkant, og dermed trene senere hvis for eksempel tidspunktet ikke passet.

Om du er spent på dette nye livetreningskonseptet, kan du jo tenke deg hvordan jeg har det? Gleder meg uansett veldig og håper du blir med og trene og heie 🙂

Jeg skal minne om treningen på facebook i morgen, så om du følger siden min er du med på nedtellingen. Dette innlegget må dere forresten gjerne dele aktivt med venner, så flest mulig kan få vite om det nye konseptet og få muligheten til gratis trening hjemme i stua si.

Ha en fin kveld alle sammen, og takk for så masse positiv respons.

Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

2 kommentarer

 1. wow, så spennende! Det blir gøy:-)

  1. Trines Treningsglede

   Kult, tenker du å være med? Det blir spennende 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *