Gratis motivasjon i seks uker fra nå

Snatur6

Nå byr Norge på gratis motivasjon og jeg oppfordrer deg til å takk ja! Fra siste uken i august til minst en uke ut i oktober er naturen på sitt vakreste. Det kan du ikke la gå fra deg. Frisk luft, flotte farger og greie temperaturer. Kanskje er det varmere inne, med naturen og uteområdene er det hotteste fremover nå. Grip det!

Vannkanten, marka, skogsstier, parker og fjellet er geniale steder å komme i form. Ulendt terreng og variert underlag behandler kroppen skånsomt samtidig som det øker formen. Utendørs de neste ukene får du i pose og sekk med både trening, naturopplevelser og kanskje sosialt til og med? I naturen går tiden med anstrengelse dessuten så mye fortere og det kan gi motivasjon til ekstra ytelse.

Og alt det helt gratis!

Naturen blir bare så utrolig vakker fremover nå. Jeg lar ikke høsten passere uten at jeg får nyte den på nært hold. Den får meg ut. La deg inspirere av naturperler jeg har knipset på mine naturstier.

Snatur3Snatur4

Bruker du naturen til å komme i form? Del gjerne hvor eller hvordan ved å legge igjen en kommentar.

Ha en fin kveld, snart helg!

Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

2 kommentarer

  1. Stolpe jakt er noe jeg driver med når formen ikke er på topp, 2 t i dag

    1. Trines Treningsglede

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *