Vant du 2XU-tights?

Premien er sponset av www.tights.no

Den heldige vinneren av 2xu-tights fra www.tights.no er trukket ut.
Den heldige vinneren av 2xu-tights fra www.tights.no er trukket ut.

Det er torsdag, konkurransen er avsluttet og du er kanskje spent på om du har vunnet freshe 2xu-tights?

Før jeg avslører vinneren, må jeg bare si tusen takk til alle som har deltatt! Kjempegøy å merke det engasjementet dere åpenbart har for trening. Og fresht og komfortabelt treningstøy setter litt ekstra piff på motivasjonen.

Jeg er også veldig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese bloggen min og legger igjen kommentarer her eller på Facebook. Jeg har fått noen helt herlige tilbakemeldinger fra dere, og det betyr masse. Tusen takk!

Ser også at mange har delt konkurransen videre med venner, så raust av dere!

PREMIE: 2XU Mid-Rise Compression Tights
PREMIE: 2XU Mid-Rise Compression Tights

Både kvinner og menn deltok, det liker jeg! Det er jo gøy å kunne gi en overraskelse til kjæresten! Eller en man er glad i. Det blir nok ikke siste gang jeg kjører konkurranse på bloggen med fine premier til treningsinteresserte lesere.

Så hvem vant denne gangen – en splitter ny og forbedret utgaven av bestselgeren fra 2XU?

Solveig Gran

HURRA – GRATULERER!!!

Håper du blir fornøyd og får ekstra gode treningsopplevelser fremover.

Gå hit hvis du er interessert i å kjøpe deg tightsen, eller gå til tights.no for andre modeller eller annet treningstøy.

Ha en topp dag alle sammen – lykke til neste gang.

Trine

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *