«Snop i passe doser»: mørk sjokolade

Premiummorksjokolade2

Da er det snart helg igjen, og lysten på noe godt kommer snikende. Det er greit. Jeg rir på den intense oppstartsmotivasjonen og er både beredt og optimistisk.

Jeg skal kose meg med godteri, uten at det tar av. Det er min utfordring til meg selv denne våren og sommeren.

For i tråd med mitt «kom i form»-prosjekt, kan jeg kose meg i helgene, men forsøksvis i begrensede mengder. Nærmere bestemt er det «lov» å unne seg snop for rundt 300 kalorier når det er helg. Les mer om bloggserien her.

Håpet er å oppleve mestring på å vise moderasjon, noe som kanskje er det aller vanskeligste.

Skal love at sjokolade er etterlengtet nå. Jeg klarte meg fint forrige helg, og gjennom uken har jeg spist ofte, mye grønnsaker og ellers mat med lavt sukkerinnhold. Den første tiden er gjerne motivasjonen sterk, og viljestyrken på sitt beste.

Uansett så gleder jeg meg veldig nå til å nyte Premium mørk sjokolade med pekan og havsalt, som vi hadde i skuffen.

SJOKKIS: Så mye mørk sjokolade tilsvarer 300 kalorier.
SJOKKIS: Så mye mørk sjokolade tilsvarer 300 kalorier.

Igjen har jeg gått til Vektklubb.no og beregnet hvor mange gram av denne sjokoladen som utgjør ca 300 kalorier. Jeg landet på 50 gram akkurat. Det utgjorde halve platen. Du ser mengden i skålen!

Voldsomme mengder i løpet av en helg er det dog ikke, men det er noe å glede seg til.

Å gomle denne skålen tom skal jeg klare fint uten å få dårlig samvittighet. Det spennende blir om jeg klarer en helg til hvor jeg holder meg til den lille mengden, og om jeg klarer å unngå sprekk ut over neste uke også.

Jeg skal prøve hardt i hvert fall!

I morgen tar jeg med meg hele familien på SATS, og jeg skal trene favoritten – dance step.

Skal du trene i helgen? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell!

God fredag!

Trine 🙂

For å få varslinger når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, kan du trykke «likes» på min facebook-side Trines Treningsglede her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *