Vil du vinne fem gratis PT-timer?

PT_gavekort_Trine

Hei, kan du tenke deg å trene med personlig trener? Nå kan du vinne fem gratis timer med meg.

Det eneste du trenger å gjøre er å gå til facebooksiden Trines Treningsglede og kommentere på posten om konkurransen. Det holder å skrive «Ja», «Jeg vil» eller bare legge igjen et «smilefjes», så er du med i trekningen.

Den personlige treningen starter med en samtale og følges videre opp av fysisk trening, så sant du bor eller befinner deg i Oslo/Akershus-området. Bor du andre steder i landet og vinner, finner vi ut sammen hvilke muligheter vi har for at du skal få mest mulig ut av premien.

Trening med meg kan være enten styrketrening eller kondisjonstrening, eller en kombinasjon, alt ettersom hvilke ønsker du har.

Jeg trekker ut vinneren på mandag – så sjekk ut bloggen for å se om du vinner!

Hilsen Trine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *