Velkommen til Trines Treningsglede

codlingweb-3430

Hei, så hyggelig at du sjekker ut min rykende ferske blogg!

Jeg heter Trine Bækkevar Semb og er 39 år. Etter mange år i VG og med ni års erfaring fra VGs Vektklubb.no, starter jeg opp denne treningsbloggen med stort engasjement.

Trening er både interesse- og fagfelt, og jeg har jobbet med trening både i SATS og i VG.

Jeg er vokst opp i en aktiv familie og i et aktivt miljø i Asker som har gitt meg både treningsglede og iver for fysisk aktivitet og trening. Gruppetimer med utfordrende koreografi, turer/joggeturer/fjellturer, sykling og langrenn, er mine favoritter.

Nær familie, venner og marka, har jeg bosatt meg i Bærum med mannen min Frode som er like glad i aktivitet som meg, og våre sønner Magnus (3) og Didrik (1), som heller ikke sitter stille.

Å sette mål gir meg retning og motivasjon. Jeg trener ofte systematisk for å sikre fremgang – men ikke på bekostning av trivsel. Ja, trening skal gi gode opplevelser – der er jeg beinhard!

Ved Norges Idrettshøgskole bygget jeg på psykologi- og pedagogikkutdannelsen min fra UIO med Fitness-utdanning for en del år siden. I SATS har jeg vært personlig trener og gruppetrener, og jeg har drevet med treningsveiledning over nett gjennom VG og Vektklubb.no.

Nå er tiden inne for å bruke min erfaring, kunnskap og treningsglede til å inspirere og hjelpe bloggleserne mine til å komme i bedre form. Her på bloggen vil du etter hvert finne tips til treningsprogram, test av treningsformer, veiledning i øvelser og motivasjonsråd.

Jeg håper mitt motto for trening kan smitte over på deg. For også etter å ha født og fått to barn ganske tett, i 2012 og 2014, gjelder følgende fortsatt:

Trening er en fast del av livet, uansett hvilken fase jeg er i. Det handler aldri OM jeg skal trene, men OM HVORDAN.

Å opprettholde den samme formen til en hver tid, er dog utfordrende og ikke alltid mulig.

Personlig har jeg nå nådd bunnen formmessig. Etter to keisersnitt og etter flere år i småbarnsfasen med mye sykdom, «toppet» bunnen seg i vinter da jeg ble sammenhengende syk med lungebetennelse i et par måneder, og dermed langtids inaktiv.

Så for første gang i mitt voksne liv skal jeg «i gang å trene» og «bygge opp formen».

Først tenkte jeg det var krise, med tanke på tidspunktet for lansering av treningsblogg. Jeg er jo ikke et gjennomtrent forbilde akkurat nå. Trenger jeg vikar, tenkte jeg, og visste ikke om jeg skulle le eller grine. Men nå tenker jeg heller at det blir nyttig og spennende å få dere med på ferden!

En del av bloggen fremover blir dermed å dele mitt opptreningsprosjekt. Fra start til mål. Oppturer og nedturer. Gode dager og mindre gode dager. Jeg starter i dag, både med å trene og dele med dere. Så titt gjerne innom eget innlegg om prosjektet.

Og heng gjerne med!

Så blir jeg kjempeglad om du tar kontakt om du har noe på hjertet! Om du har du kommentarer, spørsmål eller bare vil si hei – ikke brenn inne med det! Jeg er åpen for all respons og dialog av det konstruktive slaget. Og vil svare og veilede så mye jeg klarer, og gjerne åpent hvis det passer seg, så det kan komme alle til gode. Legg igjen kommentarer eller send en mail!

Vi høres, Trine

PS. Mer om min arbeidserfaring i Vektklubb.no, kan du lese under menyen «Om meg»

2 kommentarer

  1. Spennende, Trine!
    Jeg blir med på ferden 🙂

    1. trinevar@hotmail.com

      Så bra Charlotte! Lenge siden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *